2777
2789
عنوان

🌷🌷ای عاشقان ای عاشقان🌷🌷

116 بازدید | 28 پست

💡💡💡شهر را چراغانی کنید🤪🤪🤪🎉🎊🎉🎊

عیدتون مبارک دوستان گل و گلاب😍😍😍😍

پاشین پاشین🤨

روبوسی کردین؟!😘

عیدی گرفتین؟!🤑

قربونی دادین!؟☺

انشاالله همتون دلتون شاد و لبتون خندون باشه

من شمارو عاشق🤗

ماچ ب کله هاتون💋

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

کیا مشهدی و قمی و شیرازی هستن!؟😍

رفتین حرم مارو هم دعا کنین

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عید شما هم مبارررررررک

😍😍😍😍💋

نه روبوسی کردم نه عیدی گرفتم نه قربونی  کردم😐😂 ولی خو عیدتون مبارک😂😂

عه وا!!!!

بلند شو ببینم🤨🤨🤨🤨

برو روبوسی کن☺

من بهت عیدی میدم🤪🤪🤪🤪

قربونی ندادیم 

اما عیدی گرفتم دیده‌بوسی هم کردیم

عید شمام مبارک😍😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
کیو بوس کنم‌خو😂😂😂 چی بهم میدی😋😋

مامان . بابا . اگه متاهلی همسر

داداش . خواهر

از اون جایی ک دوریم ولی قلبامون بهم نزدیکه برات صلوات فرستادم😊😀

قربونی ندادیم  اما عیدی گرفتم دیده‌بوسی هم کردیم عید شمام مبارک😍😍😍😍😍😍😍

نقدی بود ؟؟!😜😜😜😜

نقدی بود ؟؟!😜😜😜😜

آری آری😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آری آری😂😂😂

نوش جونت😁😁😁😁

شماره حساب بدم یا زوده؟🤪😜