2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره بچه ها😔با شوهرم رابطمون افتضاح شده

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خندت بگیره ها...ولی سوره مزمل رو با زعفرون و گلاب بنویس....بعد بندازش توی آب....بریز تو ی پارچ بزرگ درشو بذار و بذارش تو یخچال.

تا ۴۰روز یه قلوپ از این آب جفتتون بخورید.

هم باطل سحره هم افزایش محبت زوجا

من حالا همه این مشکلارو دارم،،خیانت و دست بزن و بی توجهیهاش و...مدتیه نمیزنه ولی باسیاست داشتم به سمتمخودم میکشوندمش،اینم بگم که دوتا بچه دارم و شرایط طلاقم به هیچ وجه ندارم،بی پول و بی خانواده.ولی تو این گیرودار تلاش کردنم برای حفظ زندگیم یه بختک جدید افتاد تو زندگیم بنام مادرشوهر،هفت تا بچه ان شوهرم هرشب می یارتش خونه ما،آخه این انصافه خدا؟😢هیچ راحتی  با شوهرم ندارم،،،البته همش تقصیر شوهرمه انگار چیزخورش کردن والا 

شاید خندت بگیره ها...ولی سوره مزمل رو با زعفرون و گلاب بنویس....بعد بندازش توی آب....بریز تو ی پارچ ...

اینا همش خرافات اگ به این چیزا بقیه زندگی ها درست میشد عمه من همه اینکارهارو کرد هیچ جوابی نگرفت بلکه زندگیش بدتر شد

بمیرم برات کتک چرا😓😓

خدانکنه عزیزم.عادتشه دیگه چند ساله کارشه سرهرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه.امروزم عقد پسر عموم بود عموم دیروز زنگم زد که بیاین نزاشت برم گفت باید به خودم زنگ میزده.اخلاقش یه جوریه مغروره خیلییی

من حالا همه این مشکلارو دارم،،خیانت و دست بزن و بی توجهیهاش و...مدتیه نمیزنه ولی باسیاست داشتم به سم ...

هر برنامه و نقشه ی دارم با وجود بودن مادرشوهرم نمیشه انجامش داد،،،کمک هم نیست پیره،هشتاد سالشه نمیمیره راحتمون کنه.انقد سالها عذابمون داده که،،شوهرم همه رو یادش رفته