2777
2789
عنوان

ختم ۴۱ روزه سوره حشر (مخصوص کاربرانی که از قبل در لیست بودن)

| مشاهده متن کامل بحث + 5063 بازدید | 698 پست
خدارو شكر خيالم راحت شد🌷

نگین جون یکی از کاربرا که نفر دوم ثبت نام کرد از دیروز دیگه خبری ازش نشد از طرفی چند نفر خیلی تمایل داشتن شرکت کنن نمیدونم چکار کنم میترسم نیاد سایت و فراموش کنه و ختم خراب بشه

الهی مرا آن ده که آن به
نگین جون یکی از کاربرا که نفر دوم ثبت نام کرد از دیروز دیگه خبری ازش نشد از طرفی چند نفر خیلی تمایل ...

خب اگر صداش كرديد و نيومده بنظرم يكي از دوستاني كه ميخواستند و بهشون اعلام كنيد شركت كنند بجاي ايشون.

البته اكه ميشد صبر كرد براشون بهتر بود. مثلا تا غروب صبر كنيم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام ... دوستان همگی التماس دعا ... خیلی حس و حال خوبی دارم برای این ختم انشالله همه به حاجتمون میرسیم😍😍

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خب اگر صداش كرديد و نيومده بنظرم يكي از دوستاني كه ميخواستند و بهشون اعلام كنيد شركت كنند بجاي ايشون ...

فکر خوبیه دومین کامنت رو گذاشت اما دیگه اعلام امادگی نکرد الان چند بار کامنتا رو نگاه کردم تایید نکردن،  سه چهار نفر تو لیست انتظارن چند ساعت دیگه صبر میکنم اگر خبری نشد چاره ای نیست چون ختم ناقص میمونه

الهی مرا آن ده که آن به
سلام سلام ... دوستان همگی التماس دعا ... خیلی حس و حال خوبی دارم برای این ختم انشالله همه به حاجتمون ...

سلام عزیزم امیدوارم با حس خوب و شادی تمومش کنی😍

الهی مرا آن ده که آن به
ماري جان براي كاربر نارنگي درخواست دوستي فرستادم  ميخوايد منتظر شيم تا دو ساعت ديگه ببينيم ميا ...

ممنون عزیزم🙏اگه بیاد خیلی خوب میشه، اون نفریم که زودتر گفت رو ریپلای کردم و بهش اطلاع دادم ممکنه جایگزین بشن

الهی مرا آن ده که آن به
عزیزم من یادم هست و نوشتم تا۳۰شهریور باید بخونم یه روزایی شاید نتونم اعلام کنم اما حتما میخونم🌹❤

تشکر عزیزم بله همه شاید نتونن بیان اعلام کنن ولی همگی منو در جریان گذاشتن اما یکنفر پست گذاشت و دیگه خبری نشد با اینکه چندبار صداش زدم و ریپلای کردم برای اینکه روز اول تکلیف معلوم بشه همین امروز باید مشخص کنیم

الهی مرا آن ده که آن به

عزيزم منم شب ميخونم انشالله حاجت روايي هممون 🌹😍

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
ممنون عزیزم امیدوارم با خبر یا نشونه های خوبی که گرفتی بیای

الان برای نفر اول خونده میشه دیگه؟

کاش میشد اسم شو جدا بنویسی هرکی اومد بیاد لایکش کنه.یعنی واسش خوندم..که دیگ کامنت نزاریم ک خوندیم.فقط لایک

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕