تاپیک قبلیو قفل کردم لیست اسامی رو دوباره اینجا میزارم و بر طبق اون روزانه کاربری که نوبتش هست رو تگ میکنم لطفا این تاپیک رو ذخیره داشته باشید که گم نکنید
نگین جون یکی از کاربرا که نفر دوم ثبت نام کرد از دیروز دیگه خبری ازش نشد از طرفی چند نفر خیلی تمایل داشتن شرکت کنن نمیدونم چکار کنم میترسم نیاد سایت و فراموش کنه و ختم خراب بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب اگر صداش كرديد و نيومده بنظرم يكي از دوستاني كه ميخواستند و بهشون اعلام كنيد شركت كنند بجاي ايشون ...
فکر خوبیه دومین کامنت رو گذاشت اما دیگه اعلام امادگی نکرد الان چند بار کامنتا رو نگاه کردم تایید نکردن، سه چهار نفر تو لیست انتظارن چند ساعت دیگه صبر میکنم اگر خبری نشد چاره ای نیست چون ختم ناقص میمونه
عزیزم من یادم هست و نوشتم تا۳۰شهریور باید بخونم یه روزایی شاید نتونم اعلام کنم اما حتما میخونم🌹❤
تشکر عزیزم بله همه شاید نتونن بیان اعلام کنن ولی همگی منو در جریان گذاشتن اما یکنفر پست گذاشت و دیگه خبری نشد با اینکه چندبار صداش زدم و ریپلای کردم برای اینکه روز اول تکلیف معلوم بشه همین امروز باید مشخص کنیم
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍