2777
2789
عنوان

بارداری

84 بازدید | 7 پست

سلام خانم ها کسی بوده به خاطر چاقی حامله نشده باشه و وزنش کم کرده باشه بعد باردار شده لطفا بیایین نمی دونم  چه کار کنم چه رژیمی بگیرم تا زودتر نتیجه بگیرم اخه الان  ۳۳سالمه اندومتریوز هم دارم دکترم گفته باید خیلی سریع لاغر شی و وزن کم کنی مخصوصاچربی شکمی میشه اطلاعات  و راهکارهایی که انجام دادین واسه این کار بهم بگین ممنونم 😘

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔

من خودم ۱۴ کیلو کم کردم بعدش باردار شدم.

چند مورد دیگه هم دیدم که اینطور بودن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خواهرشوهرمم رژیم گرفت بعدش باردار شد ناخوااسته.

چون تو دوران چاقی پریوداش نامنظم بود بعد که لاغر شد رحمش قوی شد

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸ کیلو کم کردم باردار شدم مهم نیست چقد اضاف وزن داری مهم اینه کم کنی بدن سوخت وساز میکنه مادرمم یک ماه وزن کم کرد باردارشد الان تفاوت بچه منو مادرم ۷ ماهه😐😂

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

وای منم دوست دارم لاغر کنم بعد باردار بشم چون خیلی بد میشم منم ۱۰ کیلو کم کنم عالیهه البته مشکل بارداری ندارم از دورتنش که گنده آدم میشه میترسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه طوری کم کردین عزیرم

همین رژیم معمولی گرفتم غذامو کم کردم