2777
2789

یه سوال توی ذهنم بوده ممنون میشم نظرتون رو بگین حتما دور و برتون و شاید تو خیابون دیدن یه خانم با آقایی کنار هم هستن و احتمالا زن و شوهرن و خانمه خیلی خیلی نسبت به اقاهه جوون تر و زیبا تر هست و سنش هم خیلی کم میزنه و آقاهه خیلی خیلی  از نظر ظاهری پایین تر هستش 

به نظرتون این خانم عشق و محبت و علاقه دارن نسبت به این آقا یعنی تو دلش هست و دوستش داره؟ ؟  و عشقش کم نشده نسبت به قبل؟؟؟ 🤔🤔 

(چون اختلاف زیبایی بسیار زیاده)

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمه خر شده زنش شده هههههه

شاید قبلا اقاهه این جوری نبوده و جوون و خوشتیپ بوده

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

به نظر من مرد و  زن بیشتر با اخلاق خوب کنار هم می مونند و الا زیبایی زود عادی میشه فقط به چشم مردم میاد 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
چه سوال بچه گونه ایی.  فقط ملاک مگه زیباییه ؟

بچه گونه؟؟؟

🤔🤔 

سواله دیگه