2777
2789

سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خیلی فکرم درگیره 

پارسال با بدبختی یه خونه کلنگی خریدیم داخل خونه مستاجر بود ماهم پولمون کم بود با مستاجر خریدیم تمام پول خونه به جز پول پیش مستاجر دادیم و قرار شد مستاجر کرایه رو بده به ما و از دعوای مالک قبلی با مستاجر بی خبر بودیم مالک قبلی از مستاجر پول میخواست و مستاجر پول کمسیون بنگاه رو نداده بوده  الان وقت تخلیه مشاور املاک و مالک قبلیه گیر دادن به ما پول پیشش رو نده ما ازش پول میخوایم از طرفیدعوای اونا ب ما ربط نداشت دیروز مستاجره خیلی التماس کرد و گفت تا پولمو ندی کلید نمیدم منم خونه رو لازم داشتم پولشو دادم رفت حالا با این دوتا درگیرم هعی زنگ میزنن رو مخن

در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید پولو بنگاه بهشون میدادی که اگر چیزی هست تسویه کنن در کل نمیتونست کلید نده  نهایتا دعو ...

میخواستم بدم ولی فهمیدم بنگاهی هم میخواد چک بده ب مستاجره سر لجبازی که با هم داشتن حرصش بده اونم خونه تخلیه نمیکرد این وسط من اذیت میشدم 

خونه سند نداره مالک قبلیه میگه برای سند کارت به من میافته منم نمیام تهدید میکنه چه میدونم یهو از ساعت شیش تا حالا فکرم درگیره میگه شکایت میکنم از اون باید پول پیش رو کامل بریزی به حساب دادگاه

خوب بهشون بگید که خونمو تخلیه نمیکرد توقع نداشتید که به خاطر دعوای شما خودم تو جوب بخوابم که

والا به خدا من روز شماری میکردم این بره حالا هم اینطوری