2777
2789
عنوان

همسایه بی شعور عوضی خر😣😤

498 بازدید | 12 پست

از وسط کوچه مون جوی آب فاضلاب رد میشه،آب بیشتر خونه ها میریزه تو جوی،همسایه بی شعور آشغالای جلوی خونشو میاره میریزه جلو خونه من،تا حالا سه بار اینجوری کرد،قبلا نمیدونستم کار کیه تازه فهمیدم خود بیشعورشه،ب یکی از همسایه های دیگ گفته ک آشغالاتون رو با آب میفرستین جلو خونه من،درحالی ک ما چن تا همسایه هممون جلوی خونمون رو تمیز میکنیم و آشغالارو دور میندازیم،شوهرمم میگ ببر بریز جلو خونه خودش،ب نظرتون چیکار کنم؟خودش اعصابیه،شوهرشم معتاد،بیایین راه حل یادم بدین،ببخشید طولانی شد.

🌱🦋🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تلفن عمومی زنگ بزن ۱۱۰ ادرس بده بگو اینا تو خونشون مواد مخدر دارن 😈

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.