2777
2789
عنوان

مقایسه یک عذاب روحی شدید

132 بازدید | 9 پست

خودتون مستحضرید که تاپیکایی هس در مورد اینکه من خوشگلترم یا دوستم ..من لاغر ترم یا همسایمون ....من جذابم یا زن پسر عموی شوهرم .....؟ من موفقم یا فلانی ؟

بچه ها یعنی چی اخه ؟ منم یه زمانی خودمو مقایسه میکردم با هر احد الناسی و از هر لحاظ بود این مقایسه ....ادم با این کار فقط روحشو عذاب میده و انگیزه ای برای زندگی نداره .....مخصوصا با اومدن اپ هاییی مثل اینستاگرام مقایسه کردن تو زندگی ها  شعله ور شده ....

این که تو خوشگلی یا دوستت چرا باید واست مهم باشه مگه قراره چهره هاتونو با هم عوض کنید که نظر میخوای ؟...بالاخره چه خوب  چه بد اون چهره ایه که خدا بهت عطا کرده ....فک نکن هر کی خوشگله خواستگار زیاد داره و چون خواستگار زیاد داره خوشبخت میشه ...

بیاین راهکار هایی پیشنهاد بدین که دیگه خودمونو با دیگران مقایسه نکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکا فقط شده همین مسخره بازیا واقعا حال بهم زن شده (میخوام عکس بزارم ببینید خوشکلم یا نه) اینا همش نشونه ضعفه و دوست دارند دیده بشن به هر طریق بجای اینطور چیزا هنراشون نشون بدن تجربه هایی که بدرد بقیه هم بخوره

مقایسه خوبه بد نیس ولی باید به جیب و خودت نگاه کنی

با یک پله بالاتر از خودت مقایسه کن اونی که بتونی با تلاش بهش برسی نه با 10 پله بالاتر

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

مقایسه به هیچ وجه خوب نیس چه با یه پله بالاتر از خودت چه با یه پله پایینتر ...میدونین چرا چون وقتی که با یه پله از بالاتر مقایسه میکنین خودتونو از زندگی متنفر میشین ....و وقتی هم با پایینتر از خودتون مقایسه میشین ترس و استرس برتون میداره که نکنه منم یه روز از این بالا افت کنم پایین ....

۱. استفاده کنترل شده و با برنامه، از فضای مجازی

۲. افزایش اعتماد به نفس

۳. تهیه دفتر شکرگزاری و تفکر راجع به نعمات خداوند

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

موافقم

چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم

تو هرچیزی هزاران نفر هستن که بهتر از ما هستن،این مقایسه فقط باعث میشه ارزش وجودیمون رو دست کم بگیریم،یجورایی مثل خودازاری میمونه،گاهی وقتا باعث حسادت و هزارتا اخلاق بد دیگه هم میشه