tiyaratina مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 787 عنوان چراترکید | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 74 پست مرسی ازهمه نظراسمت راستی خودمم ممنون بازم نباشه روزی که نباشی... 1398/05/21 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10809 صبرکنید حالاشاید ی عکس دیگموگزاشتم بعد چند ساعت😒 خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
قوریgolقرمزی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 554 معلوم بود خودتی دوستتم خوشگل بود ولی عکسی گذاشتی ک خودت خوب افتادی ن اون افرین دوستش صورتش گرد بود اینجور بستن روسری اصلا ب صورت گرد نمیاد ....
eli9153 عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 4009 صبرکنید حالاشاید ی عکس دیگموگزاشتم حالا 😐شاید😲اگه نمیذاری ک بریم تاپیکای دیگه ب ما نیاز دارن
قوریgolقرمزی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 554 خخخخ ندارم خداروشکر ااای زرنگ میدونی با کیا دوس شی😂😂😂 ....
قوریgolقرمزی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 554 صبرکنید حالاشاید ی عکس دیگموگزاشتم کلی تاپیک همینطور معطل ما موندن میگی بمونین شاااید بزارم ....
آنشرلی_موخُرمایی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1640 👊👊👊👊 سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9926 بزاراه منتظریم دیگه😕 باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
ایلاف عضویت: 1393/02/20 تعداد پست: 1031 حالا 😐شاید😲 اگه نمیذاری ک بریم تاپیکای دیگه ب ما نیاز دارن والا 😊 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
sayeh7300 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1465 بزا دیگه اه لوس تو ابن فاصله بگو ببینم یکی توهین زشتی یهم کرد تو یک تاپیک میخام به نینی یار گزارش بدم چجوریه
tiyaratina مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 787 گزاشتم صادقانه نظربدین نباشه روزی که نباشی...