2777
2789

به شدت افتضاح میشه

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صفر درصد خیلی بده 

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
نتایج ک اومد اره ولی پیام نور قبولی

پیام نور با سوابق تحصیلیه ؟ اونم مثلا برای حقوق شهرستان خودت باید معدلت خیلی خوب باشه 😆 میشه جواب بدی 

شاید باورتون نشه ولی آدم به بدبختی هم عادت میکنه ... 
پیام نور با سوابق تحصیلیه ؟ اونم مثلا برای حقوق شهرستان خودت باید معدلت خیلی خوب باشه 😆 میشه جواب ب ...

هم با سوابق میشع هم بدون سوابق 

داداش من بدون کنکور دانشگاه ازاد حقوق میخونه معدلشم ۱۵ 

حتی واسه فقه و حقوق تو هر شهری؟؟؟؟؟؟ مجاز میشه یا نه؟

واسه حقوق نمیدونم ولی واسه رشته های پیرا پزشکی اینا خیلی بد میشع 

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
همسایمون رتبه دو آورده😟

واقعا؟ الان در چه حالیه؟ چقدر درس میخوند؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...