2777
2789
عنوان

کنکور دادم ولی اصلا حالم خوب نیس : راهنماییم کنین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 57 پست
خیلی خوب زدی باید بهترم میشد رتبت  من برادرشوهرم ده هزار و نهصد بود دبیری قبول شد ان شاالله تو ...

من استرس مصاحبه دارم گفتن ک حتی اگه رتبه و ترازت خوب باشه مصاحبه و گزینش یکم اطلاعاتت غلط باشه ردت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استرس مصاحبه دارم گفتن ک حتی اگه رتبه و ترازت خوب باشه مصاحبه و گزینش یکم اطلاعاتت غلط باشه ردت م ...

نه باباااااا الکی بهت استرس میدن

مصاحبش خیلیم راحته تحقیق محلی هم داره درباره برجام و رهبر و کشور و مناسبت ها و امریکا و... کلا اطلاعات روز داشته باشی یکم احکام مثلا نماز میت یا غسلی چیزی میپرسن همین 

ولی با ظاهر اراسته و مرتب چادری کفش مناسب برو ان شاالله قبولی 

اگ 1درصد تونسته باشم کمکت کنم ازته قلبم خوشحالم توهم دعام کن مامان شم 🙏🙏🙏❤🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منو واس گزینش ترسوندن😟

ن بابا هیچی نیس ببین پذیرش شهرتون و نسبت داوطلبا چطوره بخدا دوتا پسرعموهام و عمو بابام تو تیم مصاحبه بودن میگفتن کلا هیچکسو بخاطر مصاحبه جز اینکه خیییییییلی خیط باشه ک تاحالا پیش نیومده رد نمیکنیم بر اساس رتبه میفرستن 

بخاطر همینه هم اونایی ک یبار میرن مصاحبه اگ نیمه دوم پذیرش شن نمیبرن مصاحبه چون همون اولیو خوب فرستادن دیگه براش 

نگران نباش عشقم نگرانی چیزیو دزس نمیکنه جز اینکه کار خودتو و روحیتو بدتر میکنی بسپار بخدا هرچ مصلحتته

ن بابا هیچی نیس ببین پذیرش شهرتون و نسبت داوطلبا چطوره بخدا دوتا پسرعموهام و عمو بابام تو تیم مصاحبه ...

جدی؟؟ خدارو شکر اطلاع دادی یذره روحیه گرفتم😍بخدا بااین حالم شبا همش کابوس میبینم ک مصاحبه ردم کردن😢

بنظرتون با رتبه 9047و تراز7479 امکان پذیرشم هس؟ 

نگا عزیزدلم اینطوری نمیشه گفت مثلا من خودم پارسال 4هزار تجربی شدم ولی قبول نشدم چون منطقه امون اصلا نمیخاس بقبه شهرستانام چنتاش نمیتونستم برم بقیشم خودشون داوطلب داشتن چون تربیت معلم بومی گزینیه

بنظرتون با رتبه 9047و تراز7479 امکان پذیرشم هس؟ 

بستگی ب نیاز منطقه اتون ک داوطلبا داره ولی ته دلم روشنه ک میشی حتما الان نشی مطمئن بهمن ماه هستس حتما ان شاالله