2777
2789
عنوان

راههای دلبری و جلب توجه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به استارتر

من حالم بهم میخوره دیگه این عنواین رو میبینم😥

اخه اصلا با یاد گرفتن نمیشه دلبری کرد مسخره میشه آدم اگه ادایه خودش رو در نیاره مصنوعی میشه نمیچسبه 

هی این تاپیکا تکرار میشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

هیچی.زیاد سخت نگیر.مگه بازیچه و محتاج جلب توجهیم؟در بین تمام موجودات زنده،به طور طبیعی و منطقی،این نر ها هستن که سعی در جلب توجه ماده دارند.به جز انسانهای نر و ماده ی ایران و کشورها و انسانهای عقب افتاده!

ادم اصرار شخصیشو فاش نمیکنه😌😜

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خوب من نِم تونَم این مسایلُ خیلی وآز کنم که

مثلثن نمایش پر و پاچه از میان شیارهای از هم دریده ی ی لباس شبِ جیگری می تونه خیلی هوس انگیز باشه

این می تونه از نمایش برهنگی خیلی خیلی بیشتر جلب توجه کنه

البته از این دست مسایل زیاد است ولی خوب من کاربریمم دوس دارم!

ولی اگر معیار زن خوب بودن رو بخواین بفهمید احترام احترام احترام...

واقعا احترام بذاری و با ادب باشی و ملایم حرفاتو بزنی جواب میگیری صداتو هرگز بلند نکنی بحث که میکنید خیلی مهمه ولی دلبری که شما میگی مال اتاق خوابه بجاش همه هم بلدن یادگرفتنیم نیست

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم