2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

101 بازدید | 9 پست

سلام دوستان دخترم 7 روزشه دیروز فهمیدم زردیش 8 بردم دکتر دارو داد دوتا قطره دایمیتیکون و بیلی ناستر گفت تا 15 روز حتما خوب میشه چطور بفهمم خوب شده معذرت میخوام یه آشنا گفت مدفوعش از سبزی در آومد خوب شده مدفوع دخترم از چند بار یه بار سبزه اونم بیشتر میزنه به زردی 

ببخشید کسایی تجربه دارین راهنماین کنین

ممنون میشم دکترم اصلا راهنمایم نکرد همش میگفت شما مادرا چرا اینقدر حساسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش گلم خودت ترنجبین بخور اون خ تاثیر خوب داره....هرچی شیر بیشتر بخوره زودتر خوب میشه...زردی بچه من 12 بود بعد 48 ساعت شد 8 و دوباره بعد 48 ساعت شد 4...ولی بدنش کامل ازببن میره ولی دکتر گفت ممکنه صورت داشته باشه که اون آخراشه و نگران کننده نیست پاک میشه....اصلا نگران نباش فقط شیر بده بخوره هی بده بخوره تا دفع بشه...

هشت زیاد نیست ان شاالله تا چند روز دیگه خوب میشه 

پسر من زردیش رو هفت بود دکتر قطره نداد گفت نرماله دو روز دیگه بیار اگه بیشتر شد دارو میدم ،مادر شوهرم دو قطره اب انار چکوند دهنش دو روز دیگه بردم دکتر زردیش شده بود ۴  دیگه خودش خوب شد

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بعدم آب انار به پسرم دادم شیر خشت بود دقیق یادم نیست از دارو گیاهی گرفتیم دادیم دکتر بردیم آزمایش اینا گفت چهار روز شیرخشک بده بهش ولی دوماه کشید زدیش بره دلم میگرفته به پسرم نگاه میکردم خودمو لعنت میکردم آخه من خیلی پفک خوردم