2777
2789

ظهر یه کاربر تاپیک زد گفت دوقلو هامو از دست دادم خواهر شوهرم گفته لباساشو بده بهم ترکید؟خدا ازش نگذره من حامله ام یه نفرین هایی به بچم کرد دلم خیلی لرزید نه تنها به من بلکه به همه کار برا که حامله بودن اونایی هم که حامله نبودن کلی فحش ناموسی داد😔واقعا ازش نمی گذرم بابت نفرین هایی که کرد 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جدی میگیرید که از همدیگه نمی گذرید هم   اسمش روشه مجازی

ادمای پشت دستگاه وگوشی حقیقی ان عزیزم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چقدر جدی میگیرید که از همدیگه نمی گذرید هم   اسمش روشه مجازی

عزیزم بهم گفت ایشالا بچت مرده به دنیا بیاد ایشالا بزغاله بشه ایشالا به خاک سیاه بنشینید.نه تنها من بلکه به ۶نفر دیگه ام به بقیه هم کلی فحش ناموسی زشت داد.اخه میدونی آدم که حامله میشه خودش حساس میشه وقتی هم یکی بهش این حرفارو میزنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
ادمای پشت دستگاه وگوشی حقیقی ان عزیزم

آره ولی کلا راست و دروغ این جا اصلا مشخص نیست باید انتظار هر چیزی را داشته باشی 

باید به همه چیز خندید اینجا 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

نفرین اون مگه می‌گیره که نگرانی ؟ 

اگه اینجوری بود الان نصف بیشتر کره زمین از نفرین بقیه سوخته بودن بی‌خیال 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
عزیزم بهم گفت ایشالا بچت مرده به دنیا بیاد ایشالا بزغاله بشه ایشالا به خاک سیاه بنشینید.نه تنها من ب ...

وا خدانکنه😒😒

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست