shaparsk مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 258 عنوان اولین بارمه میخام برم دکتر زنان 417 بازدید | 13 پست میشه تجربیاتتون دراختیارم بزارین ک کلن چجوریه یکم ترس دارم خجالتم میکشم معاینه تا چ حدیه ازمایش و سونو چجوریه میشه راهنماییم کنین روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم 1398/05/20 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 واسه چی میخوای بری؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دختر_زمستانم عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 5629 دوستان کسی ک مشکلی نداره لزومی داره به دکتر زنان مراجعه کنه؟
shaparsk مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 258 عفونت دارم دو س ماهه فرصت نشد برم هروقتم خاسم برم ی مشکلی پیش اومد خداکنه این هفته مشکلی پیش نیاد روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
shaparsk مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 258 دوستان کسی ک مشکلی نداره لزومی داره به دکتر زنان مراجعه کنه؟ اره حتمن بیماری های زنان اینروزا خیلی شایع شده دکتر رفتن کمک خوبی واس پیشگیریع روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 عفونت دارم دو س ماهه فرصت نشد برم هروقتم خاسم برم ی مشکلی پیش اومد خداکنه این هفته مشکلی پیش نیاد چون بار اولته استرس و خجالنتت طبیعیهبه دکتر بگو بار اولته که راهنماییت کنهمعاینه ام نترس فقط شل بگیر که اذیت نشیاگه میترسی که همراه با خودت ببرمثل مامانی خواهری کسیولی من خودم باشم راحت ترم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
shaparsk مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 258 چون بار اولته استرس و خجالنتت طبیعیه به دکتر بگو بار اولته که راهنماییت کنه معاینه ام نترس فقط شل ... منم تنها راحترم شل گرفتن یعنی چ مگ معاینه چجوریه ک شل بگیرم روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 منم تنها راحترم شل گرفتن یعنی چ مگ معاینه چجوریه ک شل بگیرم گلم من تو بارداریم برای معاینه لگنم با انگشت وارد اونجام شد ولی تورو نمیدونمراستشو بگم خیلی اذیت شدم و درد داشتم کل اون موقع فقط لبمو گاز میگرفتم و ملاحفه تخت رو چنگ میزدمخب چجوری برای امپول زدن شل میکنی اونم همینطوره بدنت رو شل نگه دارممکنه موقعی که داره معاینه میکنه یهو ناخداگاه بدنت رو سفت کنی ولی تا دیدی سفت کردی یه نفس عمیق بکش و دوباره شل کن خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
shaparsk مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 258 گلم من تو بارداریم برای معاینه لگنم با انگشت وارد اونجام شد ولی تورو نمیدونم راستشو بگم خیلی ... 😢😢😢😢😢 اقا من میترسم نکنه چیزیم باشه خطرناک باشه ی... روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 😢😢😢😢😢 اقا من میترسم نکنه چیزیم باشه خطرناک باشه ی... نبابا نترس زبونت رو گاز بگیرچیزی نیسمعاینه شم خیلی سادس چند ثانیه بیشتر طول نمیکشهدرضمن خیالت راحت اگه بخواد انگشتش رو بکنه داخل قبلش به انگشتش یه ژل بیحس کننده میزنه خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
shaparsk مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 258 نبابا نترس زبونت رو گاز بگیر چیزی نیس معاینه شم خیلی سادس چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه درضمن خیالت ... اگ ازمایش و سونو بخاد من چیکار کنم اینا بیشتر بهم استرس میده پاپ اسمیر چیه من هیچی از اینا سردر نمیارم روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 اگ ازمایش و سونو بخاد من چیکار کنم اینا بیشتر بهم استرس میده پاپ اسمیر چیه من هیچی از ای ... سونو واژینال درد داره امیدوارم سونو واژینال نخوایپاپ اسمیر هم درد نداره ولی من انجام ندادم ولی فیلمشو دیدممیخوای تو گوگل بزن فیلمش رو ببین خیلی راحت انجام میشهفقط راستی یه چیزی بهت بگم موقع معاینه ممکنه اونجات احساس سوزش کنه که طبیعیهکی وقت معاینه داری؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤