2777
2789
عنوان

اولین بارمه میخام برم دکتر زنان

417 بازدید | 13 پست

میشه تجربیاتتون دراختیارم بزارین ک کلن چجوریه یکم ترس دارم  خجالتم میکشم معاینه تا چ حدیه  ازمایش و سونو چجوریه میشه راهنماییم کنین

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت دارم دو س ماهه فرصت نشد برم هروقتم خاسم برم ی مشکلی پیش اومد خداکنه این هفته مشکلی پیش نیاد

دوستان کسی ک مشکلی نداره لزومی داره به دکتر زنان مراجعه کنه؟

اره حتمن  بیماری های زنان اینروزا خیلی شایع شده دکتر رفتن کمک خوبی واس پیشگیریع

عفونت دارم دو س ماهه فرصت نشد برم هروقتم خاسم برم ی مشکلی پیش اومد خداکنه این هفته مشکلی پیش نیاد

چون بار اولته استرس و خجالنتت طبیعیه

به دکتر بگو بار اولته که راهنماییت کنه

معاینه ام نترس فقط شل بگیر که اذیت نشی

اگه میترسی که همراه با خودت ببر

مثل مامانی خواهری کسی

ولی من خودم باشم راحت ترم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
چون بار اولته استرس و خجالنتت طبیعیه به دکتر بگو بار اولته که راهنماییت کنه معاینه ام نترس فقط شل ...

منم تنها راحترم  

شل گرفتن یعنی چ مگ معاینه چجوریه ک شل بگیرم

منم تنها راحترم   شل گرفتن یعنی چ مگ معاینه چجوریه ک شل بگیرم

گلم من تو بارداریم برای معاینه لگنم  با انگشت وارد اونجام شد ولی تورو نمیدونم

راستشو بگم خیلی اذیت شدم و درد داشتم کل اون موقع فقط لبمو گاز میگرفتم و ملاحفه تخت رو چنگ میزدم

خب چجوری برای امپول زدن شل میکنی اونم همینطوره بدنت رو شل نگه دار

ممکنه موقعی که داره معاینه میکنه یهو ناخداگاه بدنت رو سفت کنی ولی تا دیدی سفت کردی یه نفس عمیق بکش و دوباره شل کن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
گلم من تو بارداریم برای معاینه لگنم  با انگشت وارد اونجام شد ولی تورو نمیدونم راستشو بگم خیلی ...

😢😢😢😢😢 اقا من میترسم نکنه چیزیم باشه خطرناک باشه ی...

😢😢😢😢😢 اقا من میترسم نکنه چیزیم باشه خطرناک باشه ی...

نبابا نترس زبونت رو گاز بگیر

چیزی نیس

معاینه شم خیلی سادس چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه

درضمن خیالت راحت اگه بخواد انگشتش رو بکنه داخل قبلش به انگشتش یه ژل بیحس کننده میزنه

نبابا نترس زبونت رو گاز بگیر چیزی نیس معاینه شم خیلی سادس چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه درضمن خیالت ...

اگ ازمایش و سونو  بخاد من چیکار کنم اینا بیشتر بهم استرس میده  پاپ اسمیر چیه من هیچی از اینا سردر نمیارم

اگ ازمایش و سونو  بخاد من چیکار کنم اینا بیشتر بهم استرس میده  پاپ اسمیر چیه من هیچی از ای ...

سونو واژینال درد داره امیدوارم سونو واژینال نخوای

پاپ اسمیر هم درد نداره ولی من انجام ندادم 

ولی فیلمشو دیدم

میخوای تو گوگل بزن فیلمش رو ببین خیلی راحت انجام میشه

فقط راستی یه چیزی بهت بگم موقع معاینه ممکنه اونجات احساس سوزش کنه که طبیعیه

کی وقت معاینه داری؟