2777
2789
عنوان

جوانسازی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 50288 بازدید | 89 پست
میشه این سوالای منو جواب بدین؟   جوانسازی واژن با لیزر  چیه   جوانسازی واژن   ...

عزیزم اصلا خطرناک نیست . من خودم جوانسازی واژن با لیزر انجام دادم . اصلا هم مشکلی بعدش نداشتم . من هم تنگ کردن انجام دادم و هم سفید کردن ناحیه تناسلی و خداروشکر از جفتش راضیم . چون با لیزر فقط اینکه نیاز به تکرار داره و باید چند جلسه انجام بدی . دوست من برای سفید کردن رفته بود پیش یه دکتر پوستش رو سوزوند. ولی من گشتم تا یه دکتر خوب پیدا کنم و بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر ماندانا لطفی یگانه و خداروشکر الان راضیم 

دوستان من برای تنگ کردن واژنم رفتم پیش دکتر تدین خیلی دکتر ماهی هستن خیلی توی جراحی های زیبایی زنان تبحر دارن از بیماراش کلی پرس و جو کردم اگه میخواین جراحی های مخصوص زنان انجام بدین حتما کارای یشون رو هم ببینین من پیش اینستاشو میذارم هرکی خواست ببینه خیلی دکتر معروفیه
https://www.instagram.com/dr_tadayon/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخ بذارید روش جوون میشه ولی خب بعدش شورت پشمی بپوشید سرما نخوره گوگولیتون آخه زشته بخواین ببرینش د ...

یخ چیه بابا ... من شنیدم با لیزر ژولیت اگه انجام بدی قشنگ پوستش اینا جوون میشه . اصلا یه روش جوانسازیه واژنه خیلی خوبه . ولی خب این که کجا این لیزر رو داره رو نمیدونم . 

من زایمان که کردم خیلی ناحیه تناسلیم بد فرم شده بود و گشاد شده بود و خیلی اذیت می شدم و اصلا دوست نداشتم با همسرم رابطه داشته باشم. خیلی از این بابت ناراحت بودم برای همین هم خیلی دنبال دکتر خوب گشتم تااینکه بتونم جراحی انجام بدم و راحت بشم . 

من بعد کلی پرس و جو با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر سعیده اسدی و خداروشکر الان راضیم و مشکلی ندارم 

هایفو واژینال تحولی جدید در حیطه زنان :

هایفو واژینال دستگاه پر قدرتی برای زیبایی جوانسازی و تنگ نمودن واژن خانم ها ست

مزایای هایفو واژینال :

جوانسازی لیفت و تایتنیگ (تنگ کردن )واژن

ایجاد مقاوت در برابر حساسیت ها و عفونتهای زنان

افزایش خاصیت روانکاری و خشکی واژن

برطرف کردن التهاب و رفع قرمزی و سوزش

افزایش تحریک پذیری و میل جنسی

کاهش بی اختیاری و تکرر ادرار

و معمولا برای تمام خانم ها بعد از زایمان طبیعی به علت شل شدن بافت واژن استفاده میشود

توسط امواج التراسوند و کاملا بی خطر

در یک جلسه بدون درد

مهمترین نکته در این روش این است نیاز به انجام دوباره یا ترمیم و استراحت ندارد و شما میتوانید به راحتی کارهای روزانه خود را انجام دهید و باعث میشود که الیاف واژن دوباره خاصییت کشش و توانایی اولیه خود را بدست اورد و کلاژن طبیعی موجود در پوست مجدد بازسازی میشود

تنگ# کردن

مطب# مامایی زنان#مشهد 

وکیل اباد#متخصص زنان

جهت مشاوره رایگان با متخصص زنان و انجام هایفو واژینال در مشهد تماس حاصل نمایید

@zanan.mamai.mashhad 

۰۹۱۵۳۲۵۵۰۷۸

نه عزیزم جوانسازی واژن اصلا خطرناک نیست فقط چیزی که خیلی مهمه دکتره ... پیش دکتر مطمئن برو واسه هر کاری که میخوای بکنی چه جراحی چه تزریق ژل و لیزر  چون سلامتی آدم شوخی نیست بیای بری یه جارو خوشگل کنی جای دیگه ت ناقص بشه من خودم با کلی وسواس دکتر انتخاب کردم دکترمم حبیبه احمدی بود تو سعادت اباد واقعا هم کارش خوب بود امکانات و تجهیزات مطبش و تجربه ش واقعا خوبه حالا اگه ساکن تهرانی برو همینجا توام بنظرم

من زایمان که کردم خیلی ناحیه تناسلیم بد فرم شده بود و گشاد شده بود و خیلی اذیت می شدم و اصلا دوست ند ...

منم دکتر سعیده اسدی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه
من خودم بعد از زایمانم خیلی ناحیه تناسلیم شل شده بود خیلی دنبال دکتر خوب گشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش ایشون و با مشاوره ای انجام دادم تصمیم گرفتم جوانسازی رو انجام بدم و الان خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی ندارم 

ببین برو یه سر مطب دکتر مهشید کریمی خیلی با سواده و با تجربه بعد اصن خودش بهت میگه بهترین و بصرفه ترین کار چیه و چجوری برای جوانسازی واژن اقدام کنی شاید اصن لابیاپلاستی لازم نباشه و با تزریق فیلر و ژل برات جوانسازی انجام بده این فیلمه رو ببین با تزریق ژلهhttps://www.instagram.com/p/CI3Te0NgVH0/

وااای خیلی بده افتادگی و شلی واژن من که خیلی اذیت شدن یه شلوار تنگ نمیتونستم بپوشم توی رابطه با همسرم هم اعتماد به نفس نداشتم 

تا اینکه با دکتر زنان که میرفتم پیششون مشورت کردم بهم گفتن جراحی زیبایی واژن انجام بدم خیلی راضیم واقعا با اینکه درامدم زیاد نیست ولی کم کم پولامو جمع کردم انجام دادم واقعا می ارزه

پیش دکتر صدری نائینی انجام دادم

۰۲۱ - ۴۴۴۴۷۷۳۳ 

بنظر من بهترین دکتر برای لابیاپلاستی و تنگ کردن واژن با لیزر و جوانسازی و روشن کردن رنگ پوست  واژن خانم دکتر صادقی هستن. من پیش شون انجام دادم و خیلی راضی ام نه دردی حس کردم و نه اذیت شدم هزینه اشونم خیلی مناسب بود اگه کسی خواست من میتونم ادرس سایت شونو بدم بره ی سر بزنه

https://www.drlalehsadeghi.com/
02166933906

من خودم تو تهران پیش دکتر سمامی این کارو انجام دادم، خانم دکتر کاشون واقعا حرف نداره. خیلی دکتر باتجربه و مهربونی هستن. 

آدرس مطبشون هم اینجاست.

تهران، نارمک ، خیابان ثانی اول خیابان سمنگان ، پلاک 120

تهران،منطقه 1،فرمانیه، بلوار اندرزگو ،قیطریه، خیابان سلیمانی غربی (حکمت) نبش چهاراه اسدی ، خیابان کریمی پلاک 153 طبقه2 واحد5

اتفاقا منم جوانسازی واژن با دستگاه آراف هیگز رو انجام دادم پیش دکتر حبیبه احمدی خیلی راضیم. اولش اصلا خجالت میکشیدم اسن موضوع رو مطرح کنم اما تو جلسه مشاوره دیگه دکترم کلی باهام صحبت کرد آرومم کرد.