2777
2789
عنوان

مشکل قلبی وکورتاژ

224 بازدید | 10 پست

دوستان کسی بوده که مشکل خفیف قلبی داشته باشه و کورتاژ کرده باشه؟؟؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دوبار

خودتون منظورمه.اخه ب من گفتن مشکل خفیف قلبی دارم و جنینم هم مشکل داره که با ازمایش چندروز دیگه مشخص میشه.از کورتاژ میترسم.

میترسم از ب هوش نیام بخاطر داروی بیهوشی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
خودتون منظورمه.اخه ب من گفتن مشکل خفیف قلبی دارم و جنینم هم مشکل داره که با ازمایش چندروز دیگه مشخص ...

من مشکل قلبی با ریسک متوسط داشتم دو بار باردار شدم نگران نباش و توکل داشته باش

من مشکل قلبی با ریسک متوسط داشتم دو بار باردار شدم نگران نباش و توکل داشته باش

اخه میگن بیهوشی فرق میکنه.سر پسرم که مشکلی نداشتم ولی اینو احتمال زیاد باید کورتاژکنم میترسم

اخه میگن بیهوشی فرق میکنه.سر پسرم که مشکلی نداشتم ولی اینو احتمال زیاد باید کورتاژکنم میترسم

من خودم تکنسین بیهوشی هستم نگران نباش اگه بیهوشی برات ضرر داشته باشه پزشک بیهوشی بهت میگه و بی حست میکنن

من خودم تکنسین بیهوشی هستم نگران نباش اگه بیهوشی برات ضرر داشته باشه پزشک بیهوشی بهت میگه و بی حست م ...

خدا خیرت بده دوست عزیز از استرس داشتم میمردم.خیلیییییییی خیلی ممنونم