93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 عنوان مشکل قلبی وکورتاژ 224 بازدید | 10 پست دوستان کسی بوده که مشکل خفیف قلبی داشته باشه و کورتاژ کرده باشه؟؟؟؟ خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭 1398/05/20 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 بله من دوبار خودتون منظورمه.اخه ب من گفتن مشکل خفیف قلبی دارم و جنینم هم مشکل داره که با ازمایش چندروز دیگه مشخص میشه.از کورتاژ میترسم.میترسم از ب هوش نیام بخاطر داروی بیهوشی خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 دوماه بعدش حامله شدم پسرم الان دوسالشه خدا حفظش کنه گلم خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
irandokhtt عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3557 خودتون منظورمه.اخه ب من گفتن مشکل خفیف قلبی دارم و جنینم هم مشکل داره که با ازمایش چندروز دیگه مشخص ... من مشکل قلبی با ریسک متوسط داشتم دو بار باردار شدم نگران نباش و توکل داشته باش
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 من مشکل قلبی با ریسک متوسط داشتم دو بار باردار شدم نگران نباش و توکل داشته باش اخه میگن بیهوشی فرق میکنه.سر پسرم که مشکلی نداشتم ولی اینو احتمال زیاد باید کورتاژکنم میترسم خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
irandokhtt عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3557 اخه میگن بیهوشی فرق میکنه.سر پسرم که مشکلی نداشتم ولی اینو احتمال زیاد باید کورتاژکنم میترسم من خودم تکنسین بیهوشی هستم نگران نباش اگه بیهوشی برات ضرر داشته باشه پزشک بیهوشی بهت میگه و بی حست میکنن
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 من خودم تکنسین بیهوشی هستم نگران نباش اگه بیهوشی برات ضرر داشته باشه پزشک بیهوشی بهت میگه و بی حست م ... خدا خیرت بده دوست عزیز از استرس داشتم میمردم.خیلیییییییی خیلی ممنونم خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭