2777
2789
عنوان

بلیط هواپیما

358 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

چطوری بدونم از کدوم شهرا بهم بلیط هواپیما هست؟ 

تو نرم افزارهای بلیط هر شهری رو بزنی میاد، هیچ محدودیتی نداره! براش مهم نیست که اصلا هواپیما نمیره اون شهر یاااا بلیط تو اون تایم نیست،  من که گیج شدم

(برای انتخاب رشته میخوام بدونم کدوم شهرا به استانمون هواپیما داره؟؟؟؟) 

برای قطار هم بگید🙏💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ میشه من همیشه از مستر بلیط و علی بابا میگیزم اگ نداشته باشه مینویسه پروازی در این محدوده نیست تاجایی ک میدونم حالا ی امتحان بکن باز

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
هر شهر فقط به مشهد و تهران بلیط داره؟ 

ن براچی فقط مشهد و تهران؟ ب هر جا فرودگاه داره دارن دیگه اتفاقا جاهایی هستن ب تهران ندارن جالبیش اینه   

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
میشه دوتا استان بگی من امتحان کنم؟ 😁🙏

برا کدومش ؟ ک مطمین بشی فقط مشهد و تهران نیست؟ مثلا فرودگاه اهواز بجز ب مشهد و تهران ب شیراز اصفهان تبریز ساری رشت و اینا داره بزن امتحان کن والا من همیشه از اهواز و تهران میگیرم جای دگ نمیدونم ولی هست حتما مثلا فرودگاه شیراز یا اصفهانم امتحان کن 

برا کدومش ؟ ک مطمین بشی فقط مشهد و تهران نیست؟ مثلا فرودگاه اهواز بجز ب مشهد و تهران ب شیراز اصفهان ...

خیلی ممنونم. 💐

من کرمانشاهم، شهرای شیراز به کرمانشاه میخواستم

یا شهرای زاهدان به کرمانشاه

خیلی ممنونم. 💐 من کرمانشاهم، شهرای شیراز به کرمانشاه میخواستم یا شهرای زاهدان به کرمانشاه

اها ببین الان مثلا برا کرمانشاه توی تابلو پرواز امروز مشهد و تهران و عسلویه رو زده ولی نمیدونم ب زاهدان و شیرازو بزار ی سرچ کنم میگم بهت

خیلی ممنونم. 💐 من کرمانشاهم، شهرای شیراز به کرمانشاه میخواستم یا شهرای زاهدان به کرمانشاه

ن عزیزم نداره کلا بندر عباس و عسلویه و تهران و مشهد داره اگ بلیطا ارزون تر بودن باز میشد ادم ۲ سفرش کنه اول برا تهران بگیره ازونجا ب شیراز مثلا یا زهدان ولی برا زمان دانشجویی کلا پر خرجه ی راه دگ برا رفت امد بلکم پیدا کنی

ن عزیزم نداره کلا بندر عباس و عسلویه و تهران و مشهد داره اگ بلیطا ارزون تر بودن باز میشد ادم ۲ سفرش ...

خیلی ممنونمممم ❤️❤️

بزرگی کردید🙏💐

خداکنه خانوادم راضی شن شهر دور برم، از اونجا با هواپیما برم تهران بعدم از تهران با اتوبوس بیام کرمانشاه

خیلی ممنونمممم ❤️❤️ بزرگی کردید🙏💐 خداکنه خانوادم راضی شن شهر دور برم، از اونجا با هواپیما برم ته ...

خواهش میکنم ن بابا کاری نبود ،...ان شاالله ک حتما موافقت میکنن موفق باشیییی