2777
2789
عنوان

تابو بودن موی بدن زن!

6093 بازدید | 225 پست

ب اادامه ی تاپیکی ک ترکید... تاپیک قبلیم راجب تابو بودن موی بدن زن بود..خیلیا استقبال کردن و از مشکلاتشون گفتن ک خسته شدن از بس شیو کردن بعضیا دوسش داشتن و بعضیام میخواستن لیزرکنن..تاپیکی ک امروز توجهمو جلب کرد برا خانومی بود ک عکس النگوهاشو گذاشته بود و نظر میخواست و موهای دستشم مشخص بود...حالا کامنتا:خواهرم پشمات!/اون چیه رودستت موعه؟/خوبه فقط موهای دستتو بزن/موهای دستت! و.‌..

حالا اگه موهای یه اقا بود همینجوری میگفتن؟چرا موی زن بدِ و موهای یه مرد مقدس؟چراهمه ی خانوما باید همیشه موهای دست و پاشونو شیو کنن ولی برا مردا اجباری نیست؟

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش دست زن بدون مو ظریف تر و زیباتره 

و البته مرد چون طبیعتش زمخته با مو جذابتره

مثل تفاوت ریش و سبیل واسه زن و مرد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

من كه خودمم دوست ندارم پشمالو باشم با اينكه زياد مو ندارم ولي دوست دارم سفيد و تميز باشم 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

هر کی هر جور راحته شاید یکی با موهاش مشکلی نداشته باشه

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

آره اگه کمی موهای دست وپا رشد کنن باعث خجالته

اونوقت مردا اول پشم بودن بعد دست وپا درآوردن

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی