2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

92 بازدید | 17 پست

سلام امروز جواب ازمایشم و گرفتم تیروییدم کم کاره خیلی اصابم خرد شده؟چیکار کنم ؟شنیدم میگن گشنیز خوبه کسی استفاده کرده یا ن ؟اگه بخوام باردار بشم بد نیس کم کاری تیرویید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست که باید تحت نظر باشی هر صبح یه قرص لووکسین بخوری هر ماه یا دوماه بری ازمایش بدی تا دکتر دوز دقیق دارو رو برات تشخیص بده اگه سر خود کاری کنی احتمال داره کم کار تبدیل بشه به پرکار ،که پرکار خطرناکتره

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
۱۲ الان ۳سری ازمایش میدم سری پیش خوب شده بوده ولی الان باز کم کار شده دیوونه شدم اصلا میخام گریه کنم ...

خیلی زیاد که نیست برای تو مال منم ۱۰ بود قرصارو هر روز بخوری حله

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

منم کم کاری تیروئید دارم حتی از زمان مجردی ولی تحت نظر دکتر قرص لووتیروکسین مصرف میکنم تا قبل از بارداری که روزی نصف قرص میخوردم و آزمایش هام هم خوب بود بعد که باردار شدم و هفته ۸ آزمایش دادم دوباره عددش رفته بود بالا یعنی ۶ بود و کم کارتر شده بود که دکار گفت روزی یک قرص بخور. اگر کنترل بشه برای بارداری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه تازه من پرولاکتینم هم بالا بود که قبل بارداری با قرص اونم نرمال شد. الانم هفته ۱۳ هستم.حتما برید تحت نظر دکتر دارو مصرف کنید

مرسی عزیزم الهی برا شمام زودتر نرمال شه

قربونت عزیزم من تازه خوشحالم که تشخیص دادن مشکلمو چون وزنم الکی الکی می رفت بالا حالا دارو هارو میخورم وزنم سریع تر میاد پایین

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند