2777
2789
فقط یه سئوال واسم پیش اومده ..پوستو چروک نمیکنه به مرور زمان؟

نه اصلا ولی ضد چروک هم نیست بیشتر هیدراته کنندس

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
پس اگه نرمه احتمال زیاد درسته بیین صابون زستون یا کستل باید نرم باشه چون بیش تر از 80 درصدش روغن زی ...

ممنون عزیزم....من شبا میزنم به پوستم ...صبح که پا میشم صورتم چربه...یه چربی کرم مانند خیلی دوسش دارم ....طبیعیه آیا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم....من شبا میزنم به پوستم ...صبح که پا میشم صورتم چربه...یه چربی کرم مانند خیلی دوسش دارم ...

اره طبیعههه مشکلی نیست فقط وقتی میشوری صورتت و نباید بعدش احساس خشکی یا کشیده شدن داشته باشی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
ضدچروک..دراین حد ازش انتظار ندارم فقط پوستمو عمقی پاک کنه خدا پدرشو رحمت کنه    

😁😁😁😁 نه اخه هستن صابونایی که تا حدیم ضد چروکن

خوب اون خشکی باعث چروک ممکنه بشه

من کلا با هیچ صابونی پوستمو نمیشورم اینو یکی از دوستام توصیه کرد....دوبار زدم ..واقعا پوستم عالی شد... واسه همین دارم راجبش تحقیق میکنم که اگه عوارض نداره ادامه بدم

من کلا با هیچ صابونی پوستمو نمیشورم اینو یکی از دوستام توصیه کرد....دوبار زدم ..واقعا پوستم عالی شد. ...

بعدش یه مرطوب کننده خیلییی سبک بگیر بزن

شما چه صابونی تولید میکنین؟

کلا صابونای گیاهی

زیتون

نارگیل

زردچوبه

الووورا

کلا اکثر گیاها

برند خاصی تولید میکنین؟

قبلا برای یه شرکت و عطاری تولید میکردم 

الان دارم یه برند جدید خودم میزنم