الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اگه قصد داری ریپلای کنی یا تو تاپیکم کامنت بذاری اول امضام رو بخون:من هیچوقت نه قضاوت میکنم، نه بی ادبی میکنم، نه توهین میکنم. پس صرفا بخاطر توهمات بی اساس یا نظر شخصیت بهم توهین نکن. من هرچیزی که بخوام شما بدونین تو این سایت میگم پس بخاطر دو خط فرهنگ و شخصیت ایجاب میکنه نیای تمام اخلاق و زندگی من رو قضاوت کنی. اینجارو جدی نگرفتم اما آدمی ام که روی توهین و تهمت و قضاوت بشدت حساسم چه در دنیای حقیقی چه دنیای مجازی. اینجا مجازی هست اما ما آدم های حقیقی هستیم و رنجیده میشیم🌺تصمیم دارم تا حد امکان دیگه جواب کامنت های حاوی توهین و تهمت و قضاوتتون نباشم پس اگر چنین کامنتی دادی و جوابت رو ندادم بدون نمیخوام ارزش خودم رو تا حد تو پایین بیارم🤗🤪