لالهههه مدیر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1493 عنوان خانم هایی شیرازی لطفا بیایین سوال واجبه | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 63 پست سلام عزیزان من عروسیم هست میخوام برم سالن آذین تو اینستا کاراش دیدم بازدید عروس هاش میخوام برم ولی دو دل هستم شما ها خبر ندارین از دستکارش تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون 1398/05/20 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسون_قدیم عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2343 عزیزم اذین حتما برو از نزدیک ببین من واسه پاکسازی رفتم اتفاقی عروساشو دیدم اصلا خیلی با عکسا متفاوت بودن واکثرا ناراضی.اصلا نمیدونم این پیام های عروسا رو میزاره از کجا میاره من خودم نپسندیم
لالهههه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1493 عزیزم اذین حتما برو از نزدیک ببین من واسه پاکسازی رفتم اتفاقی عروساشو دیدم اصلا خیلی با عکسا متفاوت ... وای واقعا ترسیدم که شما کی رفتیم برای پاکسازی تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون
افسون_قدیم عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2343 من سال گذشته رفتم.عروس زیاد داره اما میکاپشون درحد ارایش بیرونی بود و حتی بعضیاشون رو صورتشون ترک خورده بود کرم. بنظرم حتما از نزدیک ببینید
لالهههه مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1493 من سال گذشته رفتم.عروس زیاد داره اما میکاپشون درحد ارایش بیرونی بود و حتی بعضیاشون رو صورتشون ترک خو ... اره باید برم بازدید عروس هاش تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون