2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا خودم رو درگیر این چیزها نمیکنن مثلا اگه گوشی اش از زنگ خوردن بترکه حتی نگاه هم نمیکنم کیه چون اگه بخواد خیانتی کند با دونستنش فقط خودم رو آزار میدم

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
من به شوهرم شک ندارم به بعضی خانمای اطرافم شک دارم 

منم به شوهرم شک ندارم ولی به یکی از خانومای همکارش شک دارم به نظرم کرم داره خانومه 

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری

من دوسال پیش ک عضو شده بودم 

نی نی سایت داشت تاثیر میذاشت همش گیر میدادم ب همکارای خانومش 

در صورتی ک ما ۱۴ساله ازدواج کردیم از اولش ۹۰در صد همکاراش خانوم بودن منم مشکلی نداشتم 

کم کم ناخودآگاه داشتم زندگی رو برا خودم سخت میکردم 

خدا رو شکر زود ب  خودم اومدم 

منم به شوهرم شک ندارم ولی به یکی از خانومای همکارش شک دارم به نظرم کرم داره خانومه 

من اینو به عینه دیدم که بعضی خانما کرم دارن مثلا من از جاریم گرفته تا خانمای دوستاش خیلی راحت زنگ میزنن گوشی شوهرم دردو دل از شوهراشون میکنن اصلا هم به این فکر نمیکنن شاید من دوست نداشته باشم یا راحت پی ام میدن که اصلا چیز رسمی نیست در صورتیکه من شماره شوهراشونم ندارم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍