2777
2789
عنوان

همه نی نی سایتی ها این تاپیک رو باید بخونن..

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست

دقیقا،زن پسر عمویه من بچه  ۳ ساله اش اگه شیطونی کنه میزنتش،بچه اس دیگه به جایه اینکه بهش رنگارو یاد بده اعدادو یاد بده باهاش بازیایه فکری بکنه،ببرتش بیرون همیشه بچه رو پاس میده به اینو اون خدا وکیلی اگه بچه رو بدزدن اصلا گریه نمیکنه چون انقد مامانش پاسش داده این ور اون ور با همه راحته 

باید فقط میگفتی کاندوم بخر نه خودتو رنج بده و رحمو شکم تو از ریخت بنداز

نه روح بچه ی معصومو روانی بار بیار 

مادر بودن یه انتخابه نه اجبار تلخ

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم خوب گفتى . الكى حرصاشونو سر بچه خالي ميكنن 

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
عزیزم گلم فدات شم از جامعه ای که دغدغه زناش چزوندن جاری هست و تا ۵۰ سال پیش مهمترین مشکلت....بازی ...

طرز فكرتون كاملا با مطلب بالا متناقض شما كلا بچه آوردن زير سوْال بردين كه اتفاقا نا متناسب با غريضه انسان بودن و توليد مثل اما متن كاملا انسان رو روشن ميكنه كه بعد از به وجود آمدن بچه وظيفه خطيري گردنمونه كه بايد درست انجام بديم 

طرز فكرتون كاملا با مطلب بالا متناقض شما كلا بچه آوردن زير سوْال بردين كه اتفاقا نا متناسب با غريضه ...

سلام عزیزم 

ببخشید من کجای متنم این حرفو زدم؟ شایدد اشتباه برداشت شده اتفاقا اینجا تکمیلش میکنم واسه اون مخاطب خاموش میگم که میدونم میخونه

ای کاش اون ده درصد چند بچه بیارن و اون ۹۰ درصد نتونن بچه دار بشن یا یه بچه داشته باشن تا ژن خراب،و مشکلات زندگی رو به اون بچه تحمیل نکنن که یه موجود بدبخت راهی جامعه کنن

بله معتقدم ۹۰ درصد انسان ها نباید بچه بیارن چون خیانت به بشریت و اون بچه هست.اما میارن و نتیجشم تو دنیا داریم میبنیم و خودشون اذیت میشن  کلی فحش به جون میخرن

اصلا دلیل بچه دار شدن این افراد  که خودشونم میدونن بچه بدبخت میشه چیه؟

این بزرگترین سوال زیست دنیاست(انسان چرا بچه میاره؟)

وقتی پسر عارف گفت ما ژن خوب هستیم

همه بهش پریدن و فحاشی کردن ولی من میگم

راست گفت پدر ومادری که قبل انقلاب برتر کنکور بودن. اهل هنر و فرهیخته و پدر بزرگاشونم همین.ظاهر مقبول و موی پر پشت  ورقد مناسب و البته بلدن  بچه تربیت  کنن و باهوش هستن 

واقعا ژن خوب هستن و کاش ۱۰۰ تا بچه داشتن به جای خیلیها بیارن

ولی خب این تفکر همیشه هست چون جنگ ها سرباز میخواد و نیروی کار مشتی بدبخت هستن که فکر میکنن در راه ترقی هستن ولی ته تهش .....

من خودم میتونم اسمرم اهدایی بگیرم ولی نمیکنم چون میدونم ژن خرابی دارم،میدونم زیبا نیستم میدونم عصبی هستم ولی ترجیح میدم یه بیچاره رو بزرگ کنم تا اینکه نسل بدم رو تکثیر کنم(خود زنی کردم تا  مخالطب خاموش بدونه واقعا دغدغه دارم)

گلم یه وقت سو تفاهم نشه من کلا تو بحث اینجوریم وگرنه شما عزیز من هستی و اصلا همو نمیشناسیم)

درپناه خدا

💟💟

🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
سلام عزیزم  ببخشید من کجای متنم این حرفو زدم؟ ساید اشتباه برداشت شده اتفاقا اینما تکمیلش میکنم ...

مرسي از توضيحات كاملتون الان تونستم درك كنم متن اول اينقدر داغ و عصباني بود كه تضاد رو ميشد برداشت كرد ممنون از وقتي كه گذاشتيد 

مرسي از توضيحات كاملتون الان تونستم درك كنم متن اول اينقدر داغ و عصباني بود كه تضاد رو ميشد برداشت ك ...

🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

دقیقا.من همسرم تک فرزنده چیزی نمیگن ولی مطمنن خیلی دوست دارن نوه شون ببینن زودتر.ولی شاید ۳۰ سالگی اقدام کنم اونم اول باید به هدفم رسیده باشم شرایط از همه لحاظ اوکی باشه خودم و همسرم اطلاعات و اگاهی کامل درباره کودک و تربیت داشته باشیم جفتمون مطالعه چندتا کتاب درباره تربیت کودک تو سنین مختلف خونده باشیم.و این توانای تو خودم ببینم که میتونم اینده بچه مو به بهترین شکل تامین کنم و به بهترین شکل بچه مو تربیت کنم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺