2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواهرشوهرا چه رکبی بم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 114 پست
خانوما گزارش بزنید دیگه

😑

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه من دخترمم ۷ ماهشه مریضم شده بود اصلا پیش کسی نمی ایستاد بیچاره جاریمم از قبل گفته بود که میام ...

تا اینجا که تو بهشون رکب زدی😐

گفتی من آش بپزم بعد همرو جمع کردی درست کنن🤣

بعد خواهرشوهرام یه گروهی دارن حالا این بیشعوره رفته تو گروه خواهرا گفته ، یکیشونم با من زیاد خوب نیست

صبح جاریم ز زده که آره میخوام بیام اش رو درست کنم نمیدونم بهش چی گفته که نیومد 

منم از ظهر دور بچه م بودم حالش اصلا خوب نبود

هی ز زدم بهشون وسابیلاش رو بذارین تا بیام که همه با هم درستش کنیم تا قبل اینکه برین سر قبرستونا

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

جاریت بهت  لطف کرده میخواست  کمکت کنه. بعد تو زنگ زدی به خواهر شوهرت که زودتر بیا جاریم دستپختش بده؟. بعد شما که بچه ی کوچیک داری و مریضه چرا گفتی آش با من؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من قرار بود فقط وسایل نذرم رو بخرم خودشون درست کنن چون بچه م کوچیکه تو دستمه نمیتونم

خلاصه اونام هی گفتن باشه باشه

آقا من رفتم خونه پدرشوهرم دیدم هییییییچچچچچ کاری نکردن دیگه هول هولکی نثفه کاراش رو کردیم 

آخرشم نصفه نیمه موند همونجا همشون رفتن سرقبرستونا

من بودم با یه دیگ بزرگ آش و یه بچه ی مریض که پیش هیچ کس نمی ایستاد

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.