2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

477 بازدید | 27 پست

سلام من همیشه با خودم میگم ک دوستدارم طبیعی زایمان کنم ازبس ک بهش فکر میکنم خیلی شبا خواب میبینم تو اتاق زایمانم و درد ندارم سریع بچه بدنیا میاد قشنگ انگار ک زایمان رو تجربه کنم تو خوابم دقیق همه چیشو میبینم..چند روز پیش پریود شدم ی درد عجیب میگرفت تو رحممو و پشتم ک نفسم بند میومد نمیتونستم تکون بخورم..از اونروز ترسیدم احساس میکنم از پسش بر نیام..حالا درد طبیعی اینه ولی خیلی خیلی وحشتناک ترش؟؟؟؟؟  

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من چون همسرم تو اتاق زایمان بود خیلی اروم بودم و خیلی هم همسرم هم مامای همراهم بهم انرژی میدادن

بند ناف دخترمم شوهرم برید😍😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا چوب محکم بیار بچسبون به هم حالا یه عروسک بزرگتر از هردو چوب بیار میخوای از وسط اون دو چوب چسبیده به هم ردش کنی اون ور...خب راهی نداری جز اینکه اونقدر عروسکو فشار بدی تا دو تا چوب جداشن از هم...

زایمان طبیعی اینه

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
فكر كردم بارداري و نميدوني كدومو انتخاب كني

باور میکنی بخاطر ترس از زایمان نمیخوام باردار بشم هر ماه ک اقدام میکنم دوستدارم بشه ولی بخاطر زایمانش ته دلم راضی نیست خدا منو ببخشه..

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من از طبیعی متنفرم انقدر زایمانم سخت بود بین انقباضام بیهوش میشدم 😩😩😩فقط سزارین کن 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من ۳ ساعته زایمان کردم یه ساعت و نیم اولشم همشم خوابم میگرفت و خواب میدیدم

برو دختر سراغبچت اومدی اینجا چرا؟؟😂😂مبارک باشه قدمش خیر باشه..چندساعت طول کشید؟🤔

باور میکنی بخاطر ترس از زایمان نمیخوام باردار بشم هر ماه ک اقدام میکنم دوستدارم بشه ولی بخاطر زایمان ...

من اوایل بارداریم ولی به زایمان که فکر می کنم وحشت می کنم ولی به نظرم این از اون موضوعاتیه که باید تو زمان خودش بهش فکر کنی نه از قبل ، اونوقت اونقدرا هم که فکر می کنیم سخت نیست وگرنه همه مادرا قبل زایمان از ترس سکته میکردن 

Break up with your comfort zone
من زایمان راحتی داشتم موقع درد آب گرمو با فشار روشکمم میگرفتم تا دردا میرفت خیلیبی کمکم کرد دکترمم ت ...

خداروشکر خوشبحالت..منم دکترم از بیشتر خانمها شنیدم میگن میاد هرجا باشه خیلی دوسش دارم