2777
2789
عنوان

سر دوراهی موندم😢😢😢

323 بازدید | 25 پست

دوسال پیش همین موقع من از یه عزیزی که پدر خطابشون میکنم جدا شدم به دلایلی...افسردگی گرفتم شش ماه بعدها بهتر شد خداروشکر..تمام این مدت بابا همراه و همدل من بودند...

بین این دوسال من سرکار رفتم و شرایطم تغییر کرد و بهتر شد...تا حدود 4 ماه پیش که گفتن میخوان من رو برای برادر خانومشون خاستگاری کنن و ارزو دارن با این وصلت این دوری تموم بشه و کسی که مد نظرشونوهست خیلی خوب و متناسب هست...البته هنوز هیچی رسمی نشده و فقط حرفش بوده...منم منتظر...تا این چند روز پیش که یه نفر به من ابراز علاقه کررد و خواستگاری ...پسر خوب و متین و شرایط خیلی خوبی داره...از همه مهمتر دوستم داره...حالا تو دوراهی سخت انتخاب این پسر خوب و دور موندن از بابا و منتظر خواستگاری بابا اینا و جواب کردن این خواستگار موندم...تو برزخم واقعا😞😞😞ممنون میشم بدون قضاوت؛ بدون توهین و دلسوزانه نظر بدید چون تو شرایط سختیم... ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم میگن انتخاب با خودته...فقط میخام دلشون نشکنه😢😢😢

گلم آینده اتو براساس این حرفها و دلسوزی خراب نکن،ببین اگر از این آقا خوشت اومده ،بیشتر رفت و آمد کنید تا شناخت پیدا کنید از هم و اون بابا رو هم بزارید توی خاطراتتون بمونه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
میدونم میگن انتخاب با خودته...فقط میخام دلشون نشکنه😢😢😢

فقط میدونم انتخاب یه نفر صرفا به خاطر دل نشکستن یه نفر دیگه کاملا اشتباهه

شما میتوتید هر دو تفر رو جدای از این قضیه بررسی کنید و در صورتیکه دیدید بهتره برادر خانم بابا انتخاب نشن خیلی محترمانه و با بیان و رفتار خوب ردش کنید. قطعا دلشکستگی از رفتار بد پیش میاد نه از اینکه شما بخوای از حق طبیعیت برا رد کردن خاستگار استفاده کنی

بگرد... مطمئن باش پیدا میکنی... فقط خوووب بگرد و خسته نشو  
بله

من نظر شخصی خودمو میگم،ب نظرم با اون پسری ک ازت خواستگاری کرده خیلی عادی جلو برو،یعنی منظورم اینه واسه کسی ک هنوز پیش قدم نشده این رو رها نکن،فقط مواظب باش درگیر احساسات نشی،قشنگ بسنجش ببین ب دردت میخوره منتظرش بزار واسه جواب،تو اون مدتم دیگه اگه برادر خانوم پدرت خواست پاپیش میزاره،اونوقت میتونی بسنجی ببینی این بهتره یا اون،بعدم ب نظر میاد شما خیلی احساسی هستیو وابسته،درسته تونستی دور بشی ولی بدت نمیاد برگردی دوباره،غقط بخاطر برگشتن پیش پدرت زن برادر خانومش نشو!!!!!

فقط میدونم انتخاب یه نفر صرفا به خاطر دل نشکستن یه نفر دیگه کاملا اشتباهه شما میتوتید هر دو تفر رو ...

منتها فقط نگران اینم فک کنن هنوز پا پیش نزاشتن من به یه نفر دیگه جواب دادم

من نظر شخصی خودمو میگم،ب نظرم با اون پسری ک ازت خواستگاری کرده خیلی عادی جلو برو،یعنی منظورم اینه وا ...

مگه دین داری بهش ک میخوای ادا کنی،بعدم بسنجش اگه واقعا با معیارات جور نیست ردش کن،پدرت رو شاید هفته ای ی بار ببینی ولی اونی ک میشه شوهرت،هرشب سرتون رو ی بالشته،اگه ردش کنی سختیش ی مدت کوتاهه دقیقا مث همون مدتی ک ازشون دور بودی،اگه واقعا دوست داشته باشن دوباره میان سراغت،حتی اگه باهاشون وصلت نکرده باشی

فقط میدونم انتخاب یه نفر صرفا به خاطر دل نشکستن یه نفر دیگه کاملا اشتباهه شما میتوتید هر دو تفر رو ...

منتها فقط نگران اینم که فک کنن هنوز پا پیش نزاشتن و من به یکی دیگه جواب دادم

منتها فقط نگران اینم فک کنن هنوز پا پیش نزاشتن من به یه نفر دیگه جواب دادم

نگران نباش گلم مگه آرزوی ایشون غیر از خوشبختی شماست،بنظرم بهتره دور بمونید ازهم ازدواج با برادر خانوم ایشون صلاحت نیست گلم

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است