2777
2789
عنوان

مامان گلیااا نی نی سایتی.تغذیه+عکس

1118 بازدید | 191 پست

سلام دوستایه گلم پیرو تاپیک قبل و اینکه شاید کسی اون تاپیکو نبینه یه تاپیک جدید زدم راجعبه تغذیه نی نی جان هامون😍من که پسرم ۴ ماهشو هنوز شیر میخوره ولی شدیدا دارم تحقیق میکنم راجعبه غذای کمکی

گفتم هم چیزایی که پیدا کردمو با شما به اشتراک بزارم هم خواهش کنم از مامانایه گلی که چند تا پیرهن از ما بیشتر پاره کردن و جلوتر هستن بخوام غذاهایه مقوی که واسه نی نی هاشون درست کردن و دستور پختشو واسمون اینجا بزارن

من نی نی تپلی دوستینم🙈🙈🙈لطف کنید عشقولیا یکم واسه ما بی تجربه ها وقت بزارین مرسی از همتون گل گلیاااا

😍😍😍

لعاب برنج

بسیاری افراد از خاصیت لعاب برنج اطلاعی نداشته و آن را دور می‌ریزند، اما باید اشاره کرد که این ماده غذایی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری است و خواص زیادی داشته، همچنین به دلیل دارا بودن نشاسته زیاد، هضم آن برای معده نوزاد راحت می‌باشد

😍😍😍

طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد

بعد از شش ماهگی، نوزادان برای رشد بهتر در کنار شیر مادر نیاز به یک غذای کمکی دارند. به همین منظور ما در این مطلب لعاب برنج برای نوزاد را پیشنهاد می‌دهیم که در ادامه شما را با طرز تهیه آن، آشنا خواهیم کرد

😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعاب برنج بسیاری افراد از خاصیت لعاب برنج اطلاعی نداشته و آن را دور می‌ریزند، اما باید اشاره کرد که ...

اره خوبه من از چهارماهگی میدادم

الان دخترم نه ماهشه....همه چیز میخوره...تخم بلدرچینم بهش میدم عالیه

لعاب برنج و خواص آن برای نوزاد

برای تهیه آن، دو قاشق غذا خوری برنج (بهتر است برای این منظور از برنج نیمه دانه استفاده شود.) را با یک لیوان آب را روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد و خوب لعاب دهد، زمانی که برنج خوب نرم شد و هنوز مقدار کمی آب دارد (مانند وقتی که شعله زرد درست می‌کنید.)، آن را از روی شعله بردارید. سپس آن را از صافی بسیار ریزی عبور داده، به طوری که فقط آب برنج رد شود، توجه داشته باشید که هیچگاه از نمک در غذای نوزادان استفاده نکنید، زیرا این ماده غذایی جزو مواد ممنوعه برای کودکان محسوب می‌شود. شما می‌توانید از یک حبه قند کوچک و خرد شده برای طعم دار کردن لعاب برنج برای نوزاد استفاده نمایید. سعی کنید از لعاب برنج فقط در هفته اول شروع غذای کمکی، استفاده نمایید و در هفته‌های بعد، غذا‌های دیگری مثل فرنی می‌توانید به نوزاد خود بدهید

😍😍😍

لعاب برنج سرشار از ویتامین‌ها و کربوهیدرات می‌باشد، بنابراین بی حالی ناشی از اسهال در نوزاد را رفع کرده و قوای از دست رفته را به او برمی گرداند.

همچنین این ماده دارای ویتامین‌های گروه B. بوده که در رشد ذهنی و جسمی نوزادان بسیار مؤثر می‌باشد. همینطور لعاب برنج برای نوزاد به دلیل وجود کربوهیدرات موجود در آن، خاصیت انرژی زایی دارد

😍😍😍

دخترم ۴ ماه و پتج روزشه .بزور شیر میخوره.تقریبا بگم اصلا نمیخوره با قطره چکات میدم بهش گاهی تو خواب میخوره .احتمالارفلاکس گرفته واکسن نی نی تو زدی؟

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

از خواص دیگر لعاب برنج، می‌توان به درمان خارش پوست برای نوزادان اشاره کرد. زیرا پوست نوزادان بسیار حساس و لطیف بوده و ممکن است دچار انواع حساسیت‌ها شود؛ بنابراین حساسیت‌هایی مانند خارش، خشکی و قرمزی پوست نوزاد که بر اثر پوشک ایجاد می‌شود با شست و شو دادن یا مالیدن لعاب برنج در ناحیه‌ای که دچار حساسیت شده، می‌توان تا حدی خارش و قرمزی را برطرف کرد.

لعاب برنج خاصیت ضد تب نیز دارد و برای درمان گلو درد نوزاد در هنگام سرماخوردگی نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیر

😍😍😍

پوره یا فرنی جو و جودوسر (۶ ماهگی)

جو دو سر سرشار از فیبر، کلسیم، پروتئین و تا حدی ویتامین Bاست. انواع پرک شده آن به علت اینکه کمتر فرآوری شده اند از جودوسر آماده طبخ سالم تر و مقوی است. جو غله ای مغذی و پرکاربرد در تغذیه کودک است. جو را میتوان پوره کرد، پخت ویا در سوپ از آن استفاده کرد. جو میتواند یک غذای انگشتی برای کودک باشد که منبع خوبی از ویتامین A، فولیک اسید و حتی پروتئین است.

😍😍😍
عزیزم فرنی با ارد برنج  و نشاسته انواع پودر مغزیجات  پوره سیب زمینی حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام رو میگید عزیزم ممنون

از کدوم بادوما باید استفاده کنیم دقیقا؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من مجبورم دخترمو شش ماهگی بزارم واسه مامانم و برم سرکار تا ۴ عصر سرکارم نگرانم چی بخوره زودتر شروع ک ...

چندماهشه؟ من ک کم کم دارم غذای کمکیشو سروع میکنم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

مواد لازم :

جو دوسر : ۱/۴ پیمانه

آب : ر۱ یا ۲ پیمانه

شیر مادر یا شیرخشک : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

۱/۴ پیمانه جو دوسر را آسیاب نموده و در۱ یا ۲ پیمانه آب در حال جوش بریزید. بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد و بطور مداوم هم بزنید. سپس آن را با شیر مادر و یا شیرخشک مخصوص به غلظت دلخواه در آورید

😍😍😍

فرنی سیب و برنج (از شش ماهگی)

این فرنی مقوی بوده و برای کودکانی که کم بود #وزن دارند بسیار مناسبه

مواد لازم :

2 قاشق غذاخوری پودر خانگی برنج

1/2 سیب

1/2 پیمانه آب

😍😍😍