2777
2789
عنوان

میشه بیاین تاپیکم 😣😣ای یو ای

132 بازدید | 7 پست

سلام .میگم من 18 روزه الا ای یو ای کردم .امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد .وهف روزه از پریودم گدشته ولی دوفاستون تا امروز استفاده میکردم ؟فک میکنین مثبت بشه یا نه ؟من خودم فک میکنم ک دیگه نیس دوس ندارم امید واهی بدم بخودم .خاسم نظرشمام بدونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

عزیزم توکلت به خدا باشه هرچی اون بخواد همون میشه انشالله که خیر برات پیش بیاد صبر کن روزی که دکتر گفته برو آزمایش خون بده اینجوری بهتره

این نیز بگذرد...                                   
عزیزم توکلت به خدا باشه هرچی اون بخواد همون میشه انشالله که خیر برات پیش بیاد صبر کن روزی که دکتر گف ...

دکتر چیزی نگفته .ولی فک میکنم ک نیس

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیری پیش دکتر برات آز بنویسه انجام بده خیالت راحت بشه

چون میگم ک دیگه نیس اگه بود حداقل خط کمرنگ مینداخت

چون میگم ک دیگه نیس اگه بود حداقل خط کمرنگ مینداخت

نه حتما آزمایش بده ممکنه بیبی چک نشون نده برا آی یو آی و آی وی اف حتما باید آزمایش بدی من ای یو ای کردم جوابش منفی شد وای چه حال بدی پیدا کردم فرداشم پریود شدم از من به تو نصیحت میدونم خیلی سخته چون خودم ۱۲ ساله منتظرم ولی زیاد به خودت سخت نگیر تا خدا نخواد چیزی نمیشه من انقد جلز ولز کردم که هم اعصابم داغونه هم معدم ولی الان فهمیدم که باید خودمو بسپرم به خودش فقط امیدتو از دست نده

این نیز بگذرد...                                   
نه حتما آزمایش بده ممکنه بیبی چک نشون نده برا آی یو آی و آی وی اف حتما باید آزمایش بدی من ای یو ای ک ...

وای چه بده گلم .12 سال خیلیه .ولی بخدا تا خودش نخاد برگی از درخت تکون نمیخوره .نه من سر موعدم نشدم الا یه هفتس ولی دیگه نمیدونم