2777
2789

من دندون جلوییم کیست داره نه درد داره نه ورم ولی عفونی هس و یه ذره برامدگیشو حس میکنم دندون پزشکم گف باید برم پیش متخصص ریشه واسه جراحی خیلی میترسم تازه بعضیا میگن اکثرا تو کیستا مجبور به کشیدن دندون میشن تو رو خدا هر کی تجربه داره بگه 

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

من کیست داشتم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست داشتم لعنتی ها دوبار ترمیم و جراحی لثه و کلی درد و کلی هزینه

اخرش هم این هفته باید برم بکشم

بیخود بهشون اعتماد کردم

انشاالله مال تو اینطوری نیست و خوب میشه

اخه ادم دلش نمیاد دندونش رو بکشه وقتی چند درصد هم احتمال بهبودی هست

خب چیکار کردی؟عفونی بود؟

من دندون آسیام مشکل داشت قبلا همش میرفتم پر میکردم اخرین بار 16 سالگیم رفتم عصب کشی کردم دکترم گفت 18 سالت که شد بیا برای روکش 

تو اون مدت مراقب بود ولی یه مدتی بود داخل دندونم کم کم داشت خالی میشد و خب خیلی وقت بود میگذشت و من نرفتم دندون پزشکی 

یکی دو شب درد داشتم اخر سر اقدام کردم چندتا دکتر رفتم هیچ کدوم تشخیص نمیدادن مشکلم چیه اخر سر رفتم یه عکس کلی از فک گرفتم فهمیدم کیست دارم که خیلی بزرگ شده دکتر گفت خطرناکه تا زیر چشمت رسیده گفت کشیدن دندونت حتمی شده اما هیچ تورمی نداشت کیستم 

مجبور شدم جراحی کنم حتی هنوزم کامل مشکلم حل نشده دکتر گفت با سرنگ و اب نمک شستشو بده اما حس کردم تاثیری نداره واسه همون از عطاری پوست انار خریدم میذارم روی اون قسمتی که دندونم رو کشیدم هر بار کلی ازش چرک میاد

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من کیست داشتم لعنتی ها دوبار ترمیم و جراحی لثه و کلی درد و کلی هزینه اخرش هم این هفته باید برم بکشم ...

وای مال من دندون یکمه تو علایمت چی بود میشه آدم بیخیالش بشه؟اه داغووووونم😭😭😭😭

من کیست داشتم لعنتی ها دوبار ترمیم و جراحی لثه و کلی درد و کلی هزینه اخرش هم این هفته باید برم بکشم ...

اره دقیقا 

منم کلی گریه کردم موقع جراحی دکترمم وحشی بود کلی سرم داد کشید اصلا دوس نداشتم دندونمو بکشم ولی مجبور شدم

من دندون آسیام مشکل داشت قبلا همش میرفتم پر میکردم اخرین بار 16 سالگیم رفتم عصب کشی کردم دکترم گفت 1 ...

وای خدا پوستو همونجوری خشک میزاری؟از کجا فهمید تا زیر چشمت رسیده؟

وای خدا پوستو همونجوری خشک میزاری؟از کجا فهمید تا زیر چشمت رسیده؟

خب توی عکس افتاده بود 2.5 در 3.5 بود اندازش

دکتر میگف یه ذره دیگه دیر کنه باد میکنه از زیر چشمت میزنه بیرون

پوست انار یه تیکه کوچیک میبرم میذارم تو اب نرم که میشه میذارم یک ساعت اون قسمت میمونه بعد که پوست رو برمیدارم میبینم روش چرک هست

اخه بدیش اینه که میگن کیست ممکنه لثه رو خراب کنه و دیگه کاشت دندون هم مقدور نباشه 

وایییی نگو دارم سکته میکنم چه غلطی بکنم دندون جلوییمه 

اخه بدیش اینه که میگن کیست ممکنه لثه رو خراب کنه و دیگه کاشت دندون هم مقدور نباشه 

خب تخلیه میشه دیگه جراحی کنی خودش تخلیه میشه

من فک کنم موقع جراحی چرک میومد از لثه ام

مال من کیست ریشه دندون بود . بد عصب کشی شده بود شاید مال تو این طور نباشه

دقیقا برا منم کیست ریشه یا همون رادیکیولار بود این نوع کیست خطرناک نیست 

اما مثلا یه نوع کیست هست که حتی با جراحی هم رفع نمیشه و تا اخر عمر باید تحت مراقبت دکتر باشی