2777
2789
بله عزیزم هر سه و هر کدوم روزی چندبار😢 به مرور کم شد داروهاش و یک سالگی قطع! رفلاکسش شدید بود سو ...

بچه ی من خیلی ارومه بیچاره فقط شیر نمیخوره وگاهی به خودش یکم میپیچه یعنی وقتی خوب شه از اینم اروم تر میشه ؟کی خوب میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم پدی لاکت داد و رانیتیدین من همه ی اینارو میخورم یعنی بچم اذیت میشه ؟حتی لبنیاتم نباید خورد اخ ...

اره اگر شیر خودت رو میدی اصلاااا لبنیات و گوشت گاو و چیزهایی که گفتم نخور

نمیدونم دکتری که بردی خوبه یا نه ولی بنظرم زیاد دلسوز نبوده که اینارو نگفته

اگر خواستی پزشک دخترم رو بهت معرفی کنم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بچه ی من خیلی ارومه بیچاره فقط شیر نمیخوره وگاهی به خودش یکم میپیچه یعنی وقتی خوب شه از اینم اروم تر ...

خب پس احتمالا رفلاکسش شدید نیست

چند وقتشه؟

اکثرا یک سالگی کامل خوب میشن ،دختر من که شدید بود و کلی دارو میخورد یک سالگی کامل خوب شد 

بله عزیزم هر سه و هر کدوم روزی چندبار😢 به مرور کم شد داروهاش و یک سالگی قطع! رفلاکسش شدید بود سو ...

بچه خواهدمنم اینجوربود واااااااااای بیچاره استخووون شده بود از بس بالا نیاورد فقط گریه میکرد لاغر شده بود هییییییییچ شیرخشکی بهس نساخت حتی ببلاک فقط آبتامیل بهش ساخت الان ده کیلویه ماشاالله 8 ماهشه

چه سخت. خدا رو شکر که خوب شد. دختر من فقط رانیتیدین میخورد به اضافه شیر خشک مخصوص. دیگه شکر خدا تا یکسالگی حل شد. 

اره اگر شیر خودت رو میدی اصلاااا لبنیات و گوشت گاو و چیزهایی که گفتم نخور نمیدونم دکتری که بردی خوب ...

بادمجون و گوجه و حبوباتم باید قطع کنم ؟لبنیات همش یا فقط گاویا؟بچم خوب بودا جاریم مجبور کرد لبنییاتو شروع کنم یعنی اون اذیتش میکنه شبر نمیخوره؟

بچه خواهدمنم اینجوربود واااااااااای بیچاره استخووون شده بود از بس بالا نیاورد فقط گریه میکرد لاغر شد ...

اخی عزیزم نینی های رفلاکسی خیلی اذیت میشن

دیگه اگر مثل دختر من شدید هم باشه رفلاکسشون که دیگه بدتر 😢

خب پس احتمالا رفلاکسش شدید نیست چند وقتشه؟ اکثرا یک سالگی کامل خوب میشن ،دختر من که شدید بود و کلی ...

خداروشکر 

میدونی بعضی اوقات ارومه بعضی اوقات بی قرار امروز اروم بود یه شدید بود ۵خفیف 

بادمجون و گوجه و حبوباتم باید قطع کنم ؟لبنیات همش یا فقط گاویا؟بچم خوب بودا جاریم مجبور کرد لبنییاتو ...

من حبوبات هم نمیخوردم

لبنیات من اصلااا لب نمیزدم

چیز مهمی نیست...داروهاشو بهش بده...بالا میاره؟بی قراره؟بچه هایی که رفلاکس دارن اسید معدشون زیاده همب ...

اره بالا میاره تازه اینجور شده قبلا کخ لبنیات نمیخوردم خوب بود