2777
2789
عنوان

کسایی که prk چشم کردن میشه بیایید

142 بازدید | 25 پست

بچه ها من prk کردم بعد که رفتم لنز پانسمان بردارم دکتر گفت قرنیه ام بد جوش خورده کسی بوده تا حالا این طوری شده باشه بعد چی شد

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت نمیدونم چی میشه

برا منم عجیبه .آخه ما اون روز که رفتیم برا برداشتن پانسمان .تقریبا همه راضی بودن . حالا ان شا الله که زود بر طرف بشه .موقع عمل چشمتا زیاد حرکت دادی؟؟

حالا باید دوباره عمل کنی؟؟

دکتر لنز برداشت فعلا گفته بتازونیت و ژل چشمی بریزم ولی اسمی از عمل نیورد گفت دو هفته دیگه بیا تو بعد چقدر دیدت خوب شد؟

برا منم عجیبه .آخه ما اون روز که رفتیم برا برداشتن پانسمان .تقریبا همه راضی بودن . حالا ان شا الله ک ...

اصلا حرکت ندادم دکتر گفت تا حالا هیچ کس مثل تو همکاری نکرده بود ولی از هر ۱۰۰ تا عمل یکی این طوری میشه

دکتر لنز برداشت فعلا گفته بتازونیت و ژل چشمی بریزم ولی اسمی از عمل نیورد گفت دو هفته دیگه بیا تو بعد ...

حدودا یک ماه  . تا چند وقت که اصلا به لپ تاپ نمیتونستم نگا کنم یا کتاب بخونم

اصلا حرکت ندادم دکتر گفت تا حالا هیچ کس مثل تو همکاری نکرده بود ولی از هر ۱۰۰ تا عمل یکی این طوری می ...

حالا من بر عکس تو .دکتر گفت پععع که چقدر حرص دادی . کلافش کردم بنده خدا رو

حدودا یک ماه  . تا چند وقت که اصلا به لپ تاپ نمیتونستم نگا کنم یا کتاب بخونم

اها من خشکی چشم هم ندارم دیدم هم داره بهتر میشه فقط احساس میکنم تو چشمم شن ریزه است