2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید هرکی اطلاعاتی داره

62 بازدید | 10 پست

سلام.من ماه پیش رفتم دکتر زنان سونو فرستاد پولیپ و کیست داشتم و گفت شاید همینا باعث شده بچه دار نشی حدودا ۱/۵ ساله بدون جلوگیری بچه دار نمیشیم البته ناگفته نماند شوهرم هم حدودا ۹ ماه میشه عمل گرده.دکتر برام قرص ال دی و کپسول ضد عفونت نوشت یه ماه خوردم ششم این ماه یه ذره پریود شدم دیگه نشدم. الان از دکتر میام گفت شاید بارداری!!چون شدیدا درد دارم مثل پریود.سونو دادم نه کیست دارم نه پولیپ خوبه خوبم یه فولیکول ۲۴ میلی دارم سمت راستم. آزمایش خونم نوشته بود تیتر بتام ۲ هس که فکر کنم هیچیه دیگه. حالا تا ۴شنبه بشه برم دکتر سکته میکنم از استرس. 

به نظرتون درده برا چیه اخه؟

ببخشید زیاد حرف زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن من اصلا اطلاعی از فولیکول ندارم این ۲۴ باشه یا کمتر یا بیشتر یعنی چی؟؟ لایه آندومترمم ضخامتش ...

بعضی دکترا میگن 18تا 30خوبه بعضی میگن 18تا 22,بزرگتر از 22احتمال کیست شدنش زیاده

کلومیفن لتروزل اینا نخوردی؟فولیکول خوب بین 18تا22اس،یکم فولیکولت بزرگه شاید دردت واس اونه من باکلومی ...

نه گلم هیچی نداده بود فقط ال دی یه ورق خوردم با صد عفونت که کپسول بود دو ورق. خب اخه از اولین روز پریود این ماهم این دردو دارم. یعنی ۱۳ روزه. الان که ۲۴ هس چیکار کنم؟رابطه داشته باشم یعنی؟

نه گلم هیچی نداده بود فقط ال دی یه ورق خوردم با صد عفونت که کپسول بود دو ورق. خب اخه از اولین روز پر ...

وسط سیکل تخمک گذاریه الان شما تقریبا اخرای سیکلی،اقدام داشته باش ولی نه فشرده ،ببین دکتر من گفت از یه روز مونده ب تخمک گذاری تا پنج شب یه شب درمیون ،تو هم بااین روش پیش برو

سعی کن پیاده روی زیاد داشته باشی و ورزش کنی خیلی احتمال کیست شدن فولیکولو پایین میاره

اتفاقا این ماه که قرص میخورم باشگاه میرفتم با تردمیل زیاد کار کردم اونم شاید تاثیر داشته رو رفع کیستم.

وسط سیکل تخمک گذاریه الان شما تقریبا اخرای سیکلی،اقدام داشته باش ولی نه فشرده ،ببین دکتر من گفت از ی ...

پسس دو سه روز میتونم رابطه داشته باشم یه روز در میون