2777
2789

خانما شما بخاطره رفلاکس نوزادتون دکترتون چیرو منع کرد ازتون بچم هم رفلاکس داره و نفخ گفته تا 6ماه لبنیات حبوبات میوه بجز سیب و موز و گوشت گاو وگوساله و چن مورد دیگه نخورم شما چی؟؟

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

خیلی سخته پسرمنم نفخ داره ۴۸روزشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

گلم اولا که انشاله آین دوران را به خوبی طی میکنی 

منم پرهیز بودم ولی ازونور شیرم کم شد و بچم کلا شیرخشکی شد...

چون پرهیز خیلی خیلی سخت بود.. کلا حبوبات لبنیات ماکارانی سبزی خوردن اینا نفاخ هست و من پرهیز بودم 

و ازون طرف هم واقعا شیرآور منم خیلی سختی کشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اولا که انشاله آین دوران را به خوبی طی میکنی  منم پرهیز بودم ولی ازونور شیرم کم شد و بچم ک ...

ماکارونی هم نمیخوردی؟

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
خیلی سخته پسرمنم نفخ داره ۴۸روزشه

شماهم رعایت میکنی؟

گلم اولا که انشاله آین دوران را به خوبی طی میکنی  منم پرهیز بودم ولی ازونور شیرم کم شد و بچم ک ...

منم شیرم خیلی کمه 

ماکارونی هم نمیخوردی؟

نههه اصلا ولی با وجودی که از قدیم میگفتن ماکارانی شیرآور هست ولی جزو نفاخ میشه .... میگم خیلی سخت هست باید خودت دستت بیاد چی میخوری بچه ارام هست .. پلو زیره شوید اینا را جزو برنامه روزانه کن 

نههه اصلا ولی با وجودی که از قدیم میگفتن ماکارانی شیرآور هست ولی جزو نفاخ میشه .... میگم خیلی سخت هس ...

دکتر من گفت میتونی بخوری،میوه چی میخوری

وای بچه منم نفخ داره. لوبیا سبز و بادنجون خوردم یکمم انگور پریروز بچم از گریه داشت پر پر میشد. من الان خیار و گوجه و کاهو و شیر و تخم مرغ رو ترک کردم بچم اذیت میشه. حبوباتم دو روز میخیسونم نمک میریزم و چنبار عدض میکنم بازم دلدرد میشه. شیره انگور بخور شیرت کم نشه

منم شیرم خیلی کمه 

کلن گلم استرس همین چی بخوریم چی نخوریم خودش شیر را کم میکنه. .. من نمیخوام بهت بگم چیکار را کنی چون باید با صلاح دکترت بری جلو ... ولی من با تحربه ای که دارم میدونم وقتی شیر ما با رژیم بخواد کنترل بشه کم میشه و بچه گناه داره آگه میبینی بجه وزن نمیگیره قطعا باید کمکی را شروع کنی 

شماهم رعایت میکنی؟

حبوبات نمیخورم از دیروز هم فهمیدم میوه ها ی دونه ریز مثل گوجه وبادمجان وانجیر و...باعث دل درذ نوزاد میشه نمیخام مصرف کنم.

بعد غذا هم دوقاشق عرق نعنا میخورم بجز اینکه یبوست گرفتم فعلا تاثیری ندیدم

شربت گریپ میکسچر هم روزی یه قاشق مرباخوری میدم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دکتر من گفت میتونی بخوری،میوه چی میخوری

ببینی کلن چیزهایی که شیرت را بو دار میکنه نباید بخوری پیاز سیر بادمجون ....میوه هم الان فعلا سیب بخور انجیر بخور ولی نمیدونم هندونه موز اینا سنگین هست و باددار نباید بخوری 

کلن گلم استرس همین چی بخوریم چی نخوریم خودش شیر را کم میکنه. .. من نمیخوام بهت بگم چیکار را کنی چون ...

صبحانه چیا باید خورد؟؟

نون و پنیر و کره و خرما و حلواشکری 

کره وپنیر ک جزو لبنیاته