2777
2789
عنوان

مامانای گل یاروانشناس های کودکان

97 بازدید | 25 پست

میشه خواهشا کمکم کنید .دخترمن ۹ماهه ژیمناستیک میره ی جلسه من نرفتم با باباش فرستادمش آخر کلاس گریه کرده بود واون شد شروع بدبختی من.ازاون ب بعد باخودم هم میره میزنه زیر گریه میگه نمیخام برم وازباشگام بدم میاد .جزو شاگردای ممتاز دلم میسوزه نزارم بره. اگر کسی میتونه یا مورد اینجوری براش پیش اومده لطفا راهنماییم کن من چکارکنم

از چی مشکوکین؟ حرکت اشتباهی؟ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه نظر میگه گیر میده؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
از چی مشکوکین؟ حرکت اشتباهی؟ 

نمیدونم چش شده ؟؟وقتی باخودمم هست گریه میکنه میگه میترسم توبری هرچی قسم میخورم نمیرم باز بی فایدس آخر دعواش میکنم میره ولی باهق هق

اگه مربیش آقاست حتما مربیشو عوض کنین. 

پس از یه چیزی میترسه که نمیخواد تنها باشه. لطفا باهاش دوستانه حرف بزنین

پس از یه چیزی میترسه که نمیخواد تنها باشه. لطفا باهاش دوستانه حرف بزنین

من باهاش حرف میزنم ولی ی ریز حرف خودشو تکرارمیکنه میگم براچی گریه میکنی منکه هستم میگه چون دوستدارم منم لجم میگیره .بنطرتون بازم ببرمش یا نه

خیلی مراقب بچه هاتون باشین من نمیخوام تهمت بزنم به کسی ولی بعضی خانوما هستن که بهبچه ها دست درازی میکنن

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
من باهاش حرف میزنم ولی ی ریز حرف خودشو تکرارمیکنه میگم براچی گریه میکنی منکه هستم میگه چون دوستدارم ...

بنظرم یه مدت نبرین. و مربیشو عوض کنین. حتما هم دلیلشو بپرسین. اون روزی که باباش برده بود بعد اومدن باباش چیزی نگفت