یاســرازقی مدیر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 عنوان عزیزان بارداریه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست ببخشیدآزمایش قندتوچندهفتگی رفتین؟ یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 1398/05/19 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belaned عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2765 خوب همین روزا برو .میتونی فردا صبح بری مشکلی نداره سلام فک کنم من بارداریم با شماست زایمانتون کیه؟؟نی نی تون دختره ؟؟؟ مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 @shabnamy @فلافل1 @نیکی69 @سللللام @ninilailai ممنونم که توتاپیکم جواب سوالموباخوشرویی دادین.میبوسمتون😘😘😘😘😍😍😍😍 یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 @belaned ممنونم که توتاپیکم جوابموباخوشرویی دادی.میبوسمت😘😘😘😍😍😍 یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 سلام فک کنم من بارداریم با شماست زایمانتون کیه؟؟ نی نی تون دختره ؟؟؟ سلام عزیزم.من طبیعی واسم زده ۹ آذر.ولی خوب سزارین میشه اخرای آبان
belaned عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2765 @belaned ممنونم که توتاپیکم جوابموباخوشرویی دادی.میبوسمت😘😘😘😍😍😍 قربونت عزیزم وظیفه بود مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
belaned عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2765 سلام عزیزم.من طبیعی واسم زده ۹ آذر.ولی خوب سزارین میشه اخرای آبان برا منم طبیعی سوم آذر و سزارین ۲۰ آبان تغریبا گفته بهم یه سونو کالر داپلر برا ۲۸ هفته نوشته شما هم دارید این سونو رو؟؟ مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 برا منم طبیعی سوم آذر و سزارین ۲۰ آبان تغریبا گفته بهم یه سونو کالر داپلر برا ۲۸ هفته نوشته&n ... من دو هفته دیگه نوبت دکتر دارم دوباره که میشم ۲۶ هفته.شاید اون موقع که برم واسم بنویسه
belaned عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2765 من دو هفته دیگه نوبت دکتر دارم دوباره که میشم ۲۶ هفته.شاید اون موقع که برم واسم بنویسه چون هزینه ش زیاد بود برام سوال بود ک برای همه مینویسه یا نه مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟