2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم همون کاری ک همسرم میکنه

منم این اخلاق زشتو گاهی دارم قبول نمیکنم تقصیرمن بوده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دقیقا مث شوهر من منکه 9ماهه باهاش قهرم

توی دین اسلام قهر بودن خوب نیست

حدیث داریم که حتی طرفی که مقصر نیست معذرت خواهی کنه تا آشتی برقرار بشه خدا خودش بعدا حق مظلوم رو می گیره

دقیقا مث شوهر من منکه 9ماهه باهاش قهرم

مطمئنم اینجور ادما هیچوقت پا پیش نمیذارن برا اشتی اخرش خودت باید بری بگی ببخشید اشتباه کردم منو ببخش 

دیدم ک میگم خیلییییی سختهههه خیلیییییی یعنی ب خدا رسیدم دیگ

هیچ کاری نمیشه کرد...فقط از اینا فاصله بگیر خیلی خطرناک و بی شعورن

اگ نتونم فاصله بگیرم چی؟؟؟

وقتی خودش قبول نداره بی شعوره و ادعای منطقی بودنش میشه و حقو به خودش میده

اگ نتونم فاصله بگیرم چی؟؟؟ وقتی خودش قبول نداره بی شعوره و ادعای منطقی بودنش میشه و حقو به خودش مید ...

اول باید ببینم کی هستش....اگه شوهرته که هیچی باید بسوزی و بسازی ..اگه دوسپسرته باید یه کم‌خودت و عقب بکشی و با وابستگی تغییرش بدی ...اگه نامزدته که بازم نمیشه کاریش کرد چون احتمالا داره گربه ش  دم حجله می کشه...اگه دوسته که بازم نمیشه کاریش کرد و فقط باید با آدم های ساده دوست بود چون دلشون ساده است و برای همین راحت باحات مَچ میشن...حالا تو بگو کی هستش

اول باید ببینم کی هستش....اگه شوهرته که هیچی باید بسوزی و بسازی ..اگه دوسپسرته باید یه کم‌خودت و عقب ...

بهترین ونزدیکترین دوستمه 5ساله باهم دوستیم از دبیرستان تاحالا