2777
2789

سلام،من با احتساب اولین روز پریودی هفت هفته بودم ک رفتم سونو،سونو گفت اثری از قطب جنین و کیسه زرده نیست احتمالا بیفتی رو خونریزی و سقط بشه،ده روز دیگه بیا،امروز بعد از ده روز رفتم گفت قطب جنین و کیسه زرده هست،اما کیسه زرده بزرگ تر از حد نرمال،برو دوهفته دیگه بیا،الانم سه روزه لکه بینی دارم،و اینکه بهم گفت احتمالش خیلی ضعیفه ک سالم باشه

اگه سایز ساکت از 20 میل بالاتر باشه پوچ بودنش تایید میشه اگه به لکه بینی افتادی که میفته ناراحت نباش سخت نیست

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که سالمه 

با دکترت مشورت کن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

خب قطب جنینی ک قلب جنینه دیگ.دکترت چی گفت واسه لکه بینی دارویی نداد؟ منم سقط داشتم ولی فقط کیسه زرده دیده میشد و بعداز دوهفته اصلا سن حاملگی تغییر نکرده بود هیچ رشدی نداشت لکه بینی داشتم سقط شد بعد۱۰روزمرفتم سونو گفت کاملا سقط شده

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

عزیزم منم تو پنج هفته بودم تا الان میگفتن خارج رحمیه.الان که فقط ساک رو دیدن میگن قطب وکیسه نداره. خیلی ناراحتم. الان میخواستم برا دردم هیوسبن بزنن نداشتم چون ترسیدم برا قلبش مشکلی پیش بیاد .ب نظرت چی میشه

خب قطب جنینی ک قلب جنینه دیگ.دکترت چی گفت واسه لکه بینی دارویی نداد؟ منم سقط داشتم ولی فقط کیسه زرده ...

نرفتم دکتر نشون بدم سونومو،فقط بهم گفت افتادی رو خونریزی بیا بیمارستان

عزیزم منم تو پنج هفته بودم تا الان میگفتن خارج رحمیه.الان که فقط ساک رو دیدن میگن قطب وکیسه نداره. خ ...

نه چیزی استفاده نکن،ایشالا ک تشکیل میشه،خیلی دور و برم دارم کسایی ک هیچ ندیدن و بعد دوهفته صبر تشکیل شده بود،دخترخالمو فرستادن واسه کورتاژ ک فقط ی لخته خونه بدون ساک،بعد دوهفته قلبو دیدن،الانم بچش ی سالشه،مشکل من اینه ک میگه سالم نیست کیسه زرده بزرگ تر از حد نرمال یعنی نقص داره

نه چیزی استفاده نکن،ایشالا ک تشکیل میشه،خیلی دور و برم دارم کسایی ک هیچ ندیدن و بعد دوهفته صبر تشکیل ...

دلم نمیخواد دو هفته کذایی رو صبر کنم،دوست دارم همین الان سقط بشه،دیگه طاقت ندارم،هی ده روز دیگه دوهفته دیگه،خب وقتی میگه95%سقط میشه و احتمالش ضعیفه ک سالم باشه واسه چی اخه میگه دوهفته صبر کن