سلام.برنجم شپشک زده بود.سیر و نمک ریختم فایده نداشت شپشکش بیشتر شد.دیشب قرص برنج خریدم گذاشتم داخلش.حالا برنجم بوی شدید قرص برنج گرفته.میترسم از برنج استفاده کنم.به نظرتون برنجمو باید بریزم دور یا میشه ازش استفاده کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه قرص برنج و که همینجور نمیزارن تو برنج. خیلی خطرناکه. یادمه قدیما مامان بزرگم میزاشت تو قوطی کبریت بعدشم چند دور پارچه میپیچید دورشو. خیلی خیلی خطرناکه. استفادش نکنی بهتره به نظرم. ضرر مالی باشه بهتر از جانیه
فک کنم نباید قرصو چند تکه میکردی بایددرسته تو مشما و پارچه میبستی میزاشتی وسط برنجت خطرناکه به نظرم اونجوری که تو گذاشتی
💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉
برنج منم سال قبل اونجوری شده بود شوهرم خرید نگاه نکردم دقیق ولی یا تو مشمبا یا کاغذگذاشت بعد ازمن پارچه گرفت پیچید توش محکمبست بعد گذاشت وسط برنج البته پست قبل گفتم مشما ولی میترسم اشتباه باشه شوهرم نیس بپرسم ازش
💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉