2777
2789

نظرتون راجب تالار عروسی چیه؟چه چیزاییش براتون ملاک هست ..پر زرقو برق یا ساده و آبرومند..ما شرایط مالی خوبی نداریم و مجوریم یه تالار ساده بگیریم با یه نوع غذا اما تا دلتووون بخاد فامیلایی داریم که کارشون مسخره کردن هست...استرس دارم تالار و غذا بد بشه و ونا مسخرمون کنن..جالبش اینجاست که دایی و مادربزگم و خالم اینطورن یعنی اقوام درجه 1  

هرکاری کنی حرفو درمیارن عزیزم پس ریلکس باش ولذت ببر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو بهترین تالارم تو عروسی بگیری بهترین غذام بدی باز یکی پیدا میشه بگه خاویارش اونطور ک ما همیشه میخوریم طبخ نشده بود

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تالارمون نه مجلل بود نه ساده. خوب بود. گل آرایی زیادی نداشتیم جر دوسه جا. 

غذام سه نوع دادیم نه بیشتر. 

ولی عروسی رفتم که ساده بوده و یه نوع غذا دادن اصلا هم بد نبود کلی هم خوش گذشت🤩🤩😍

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم. سخت نگیر

🖤

سلام عزیزم ما با توجه به اینکه میتونستیم تالارای خیلی بهتر بگیریم ولی مراسممون آبرومند و تقریبا ساده بود.از هیچکسم نپرسیدم چطور بود چون خودم و همسرم لذت بردیم.به نظرات بقیه اهمیت نده.اگر چیزی گفتن بگو هرکس اختیار زندگی خودشو داره تا هم بی حرمتی نکرده باشی هم بدونن حد و حدودشونو

ما تالارمون نه مجلل بود نه ساده. خوب بود. گل آرایی زیادی نداشتیم جر دوسه جا.  غذام سه نوع دادی ...

ما فقط میخایم جوجه کباب بدیم چون خیلی گرونه از پس بیشتر بر نمیایم نمیتونیمم تالار مجلل بگیریم یه تالار ساده هست

اون که اره اما خیلی مسخره میکنن متاسفانه و باعث میشن اعتماد بنفسم و از دست بدم

تو همه سعی خودتو بکن بهت خوش بگذره اصلا کاری به حرف مردم نداشته باش. انقد خوشگل میشی و همه چی عالی میگذره که دهن همه بسته میشه

🖤

میخوای حتما تالار بگیری؟

اگر آره که لطفا ابرومند باشه ساده هم باشه اشکالی نداره

یکجا عروسی رفتیم تالار دیوارش خراب بود پذیرایی اصلا خوبی نداشتن فقط اسمش بود تالار اگر خونه اشون میگرفتن شیکتر و ابرومندتر بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم