نظرتون راجب تالار عروسی چیه؟چه چیزاییش براتون ملاک هست ..پر زرقو برق یا ساده و آبرومند..ما شرایط مالی خوبی نداریم و مجوریم یه تالار ساده بگیریم با یه نوع غذا اما تا دلتووون بخاد فامیلایی داریم که کارشون مسخره کردن هست...استرس دارم تالار و غذا بد بشه و ونا مسخرمون کنن..جالبش اینجاست که دایی و مادربزگم و خالم اینطورن یعنی اقوام درجه 1
هرکاری کنی حرفو درمیارن عزیزم پس ریلکس باش ولذت ببر
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو بهترین تالارم تو عروسی بگیری بهترین غذام بدی باز یکی پیدا میشه بگه خاویارش اونطور ک ما همیشه میخوریم طبخ نشده بود
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم ما با توجه به اینکه میتونستیم تالارای خیلی بهتر بگیریم ولی مراسممون آبرومند و تقریبا ساده بود.از هیچکسم نپرسیدم چطور بود چون خودم و همسرم لذت بردیم.به نظرات بقیه اهمیت نده.اگر چیزی گفتن بگو هرکس اختیار زندگی خودشو داره تا هم بی حرمتی نکرده باشی هم بدونن حد و حدودشونو