2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ماه ششم هستم و پاهام ورم داره . ولی خوب مال من بیشتر بخاطر ایه که شاغلم و از صبح تا شب پاهام آویزونه  و پشت میز میشینم . نمک کم بخور روزی نیم ساعت پاهات رو بالا نگه دار . ولی حتما آزمایشات روانجام بده که یه وقت خدایی نکرده دفع پروتئین نداشته باشی .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

از نمکه سهی کن سبزیجات و میوه بخوری غداهاتم بدون نمک بهور

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

نمک نخورین مث من بعد از زایمان پوستتون سرد می شه خشک می شه. ماهی زیاد نخورین تو بارداری. ماهی برای مغز  جنین واحبه اما زیادیش زردی میاره .مث بچه من . مواد قتدی و نشاسته ای اضافه وزن میاره حتی بعد از زایمان هم خوب نمی شی دیگه. اسممو گذاشتم سبک چون بعد از ۴ سال زایمانم به زور زنجبیل وزن کم کردم. جوشونده گیاهی همه چیش سقط میاره رشد رو کم می کنه زایمان پر خطر می شه 

من ماه ششم هستم و پاهام ورم داره . ولی خوب مال من بیشتر بخاطر ایه که شاغلم و از صبح تا شب پاهام آویز ...

اخه هفته ۱۷ هستم الان ممکنه دفع پروتئین داشته باشم؟

فشارمم همیشه ۱۱ یا کمتره