2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 50 پست

حالا بهم بگین چیکار کنم واقعا بچه ها 

من خیلیم دلم‌از حرفاش شکسته 

حالا این وسط با وجود معذرت خواهی و اونهمه توضیحی ک دادم براش الان قهره باهام‌خیلی سرد جوابمو میده یا اصن بهم میگ پیشم نیا نمیخوام گوش بدم به حرفات 

خب منم آدمم دلم‌از حرفاش خیلی شکسته چیکار کنممم

شاید بهت اعتماد داره.

اونکه آره اعتماد کامل داره خودشم زود میگفت.ولی خودش خیانت کاره😠☹کثافت

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله تو تاپیک صبحی حرفی مشابه حرف شما زدم  خوردنم  حالا بحث این بود که کی صبح میره ن ...

واااا خب اره دیگ...وقتی مرد باشه چرا باید زن بره خرید؟اون بشینه توماشین بی غیرتی نیس؟یا باهم یا مرد بره اونکه حساسه 

دلم برات سوخت ي طوري رفتار كرده خودتم فكر ميكني چيكار كردي

دوست پسر قبلي منم اينجوري بود زندگيم حروم شده بود همش در حال معذرت خواهي بودم اونم با منت ميبخشيد

ولي من دوست پسر بود كات كردم شما شوهرته بايد سعي كني درستش كني

بريد مشاوره اي جايي شايد تاثير داشت

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
حالا بهم بگین چیکار کنم واقعا بچه ها  من خیلیم دلم‌از حرفاش شکسته  حالا این وسط با وجود ...

ولش کن تو که معذرت خواهی خودتو کردی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
حالا بهم بگین چیکار کنم واقعا بچه ها  من خیلیم دلم‌از حرفاش شکسته  حالا این وسط با وجود ...

اصلا محلش نزار

ادم ك نكشتي

همش معذرت ميخواي جوگير شده

تو دست پيش بگير بگو بهم توهين كردي و...

بگو گنا ك نكردم حواسم نبوده ميخاستي خودت بري بخري

حالا ن با دعوا ك بزرگتر بشه قضيه ولي خيلي كوتا نيا

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
واااااا....بعدشم اگ خیلیییی غیرتی خودش چرا پیاده نشد بره مغازه من شوهرم خیلیییی حساس نیس ولی وقتی با ...

اتفاقا خواست بره اول اونم با اصرار 

من نذاشتم 

مهمونی داشتیم میرفتیم خودم میخواستم انتخاب کنم شیرینی هارو 

واااا خب اره دیگ...وقتی مرد باشه چرا باید زن بره خرید؟اون بشینه توماشین بی غیرتی نیس؟یا باهم یا مرد ...

من گفتم چطور ممکنه یه مرد تو خونه بخوابه 

زنش اول صبح بره نون بخره صبحانه اماده کنه میز بچینه تازه آقا بیدارشه بیاد بخوره 

البته گفتم خیلی خانما ورزش صبحگاهی میرن 

آقایونی که تا صبح شیفت میمونن اینا فرق دارن 

ای خواهر بعد میگن حقوق برابر  با مرد میخواییم 

شوهرش یه نون نمیگیره بعد میگین ما فمنیستیم تو خونمون برابریم😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بخاطر اینکه شالت رفته عقب نیاید قاطی کنه  بددهنی کنه  اگرم حواست نبوده دیگه مقصرنیستی  خیانت نکردی که.میخاست خودش بره بگیره.

بارالها بچه ام صحیح وسالم بدنیا بیاد😍

[QUOTE=100493153]من

یچی یادگرفتن شنیدن میگن..یسری جنبه ندارن نظرشون بدرد نمیخوره  زر میزنن...تو ناراحت نشو جنبه ندارن...مردی که بخوابه کاری نکنه بره بمیره...اما  مردی که کارش سخته ،ازسرصبح تاشب جون میکنه  یا شب کاره  عیبی نداره   خانوم نون بخره.

بارالها بچه ام صحیح وسالم بدنیا بیاد😍
من معذرت خواهی کردم همون شب  ولی صبح دیگ‌حرفی از دعوامون و حرفای شب قبل نزدم  حالا شم ...

هیچی کشدارش نکن سر فرصت بازبون خوش دلخوریتو بهش بگو

[QUOTE=100493153]من یچی یادگرفتن شنیدن میگن..یسری جنبه ندارن نظرشون بدرد نمیخوره  زر میزنن... ...

بخدا منم دقیقا منظورم همین بود 

چقدر خوبه که بادرکین کاش تو اون تاپیک بودین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))