2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچه نمیدونم چیکار کنم

259 بازدید | 50 پست

سلام

بچه ها اگر شما یه اشتباهی انجام بدید که قبلنم تکرار شده باشه و اولین بار نباشه که این اشتباهو میکنید 

بعد شوهرتون ازتون عصبانی بشه 

شما کلی معذرت خواهی کنید بابت اشتباهتون ولی اون با بی رحمی و‌با توجه به اینک شما پشیمون هستین هر چی از دهنش در میاد بارتون کنه چیکار میکنید .

یه اشتباهی کردم و واقعنم بعدش معذرت خواهی کردم از شوهرم و پشیمون بودم 

قبلنم خیلی این اشتباهو کردم 

حالا الان همسرم بهم میگ دیگ چندبار ببخشمت ؟ بعدشم هر چی دهنش بود بارم کردم ، غیرتی ام‌شده بود خیلیییی 

ولی واقعا من هیچ وقت این اشتباهو با منظور انجام ندادم ، فقط حواسم نبود ، ناخواسته میشد 

حالا الان از حرفایی هم ک بهم زد خیلی خیلی دلم شکسته . حرفاش خیلی سنگین بود 

چیکار کنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشتباه یکبار اسمش اشتباه دوبار اشتباه بارهای بعد دیگه عمدیه 

.البته بستگی هم داره چیکار کرده باشین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بستگی داره اشتباه چقدری باشه. اگه مساله خیلی مهمیه لابد ناراحتش کرده اما اگه چیز پیش پا افتاده ای هست که مهم‌نیست. البته شمام در هر صورت روی حساسیتهای شوهرت بیشتر دقت کن که اشتباه نکنی

رفته بودم‌شیرینی فروشی همسرم توی ماشین بود 

اصن حواسم نبود شالم رفته عقب موهام‌کلی بیرونه تا فرق سرم 

اونم‌خیلییییییی غیرتی شد ، آینه ی جلوی ماشینو طرفم کرد گفت خودت ببین چقد موهات بیرونه

کلی عصبانی بود 

هر چی دهنش بود بهم گفت 

الانم باهام قهره خیلی سرد برخورد میکنه 

میخوام‌برم طرفش 

اما یاد حرفاش میوفتم دلم میگیره نمیتونم‌دوباره برم طرفش 

آخه خیلی زیاده روی کرد توی حرفاش ، درسته مقصر من بودم‌ 

ولی دلم خیلی شکست از حرفاش 

رفته بودم‌شیرینی فروشی همسرم توی ماشین بود   اصن حواسم نبود شالم رفته عقب موهام‌کلی بیرون ...

کاشکی شوهر منم یذره از غیرت شوهرتو میداشت😔😔

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟