2777
2789

پدرشوهرم ماهی ۱۰۰ بهم میده شوهرمم ۱۰۰

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه خرجام با خودشه 

لباس و لوازم آرایش و آرایشگاه و....

اما بازم ماهی ۳۰۰ پول میریزه به کارتم

اگه ازش برا خونه هم خرج کنم  برام واریز میکنه پولم رو

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

🤔خودش باید بریزه تو کارتم ولی برای خرج خودم ن خونه برای دکترم جدا کارت بانکیش ک سود میره استفاده میکنم میگه این کارت پول نفس باباس😊😜

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

به عنوان پول تو جیبی چیزی نمیگیرم، چون همه پولا تو حساب و دست من ، اگر نیاز داشته باشم یه ماه یه تومن خرج میکنم نیاز نداشته باشم هیچی در ماه، من پول تو جیبی بهش میدم 😜😜😜😜

تا به امروز نگرفتم

همون روز های اول بهم یه کارت داد ،خودش ش ا ر ژ ممیکنه برام، نمیدونم چقدر میریزه یا چطور یه

فقط میدونم میرم شهرمون زیاد میریزه چون خوب خرج میکنم ولی شهر دیگه باشم اصلا خرج ندارم 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
پدرشوهرم ماهی ۱۰۰ بهم میده شوهرمم ۱۰۰

خوشبحالتون چه پدر شوهر مهربونی

پدرشوهرم من با سایه خودشم قهره

پنجشنبه بعد سه ماه دیدمش با ذوق رفتم جلو سلام کردم بدون هیچدلیلی جوابمو نداد

انشالله خدا از اینجور ادما نگذره خیلی دلمو شکوند

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

منم کارمندم هزینه هام با خودمه پول توجیبی نمیگیرم ولی پس اندازش تو حسابمه اگه چیزی بخوام از همون برمیدارم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
تا دوماه پیش سرکار میرفتم پول نمیگرفتم اما الان کارتش دست منه. پول نقد هم خونه گذاشته.   &nbs ...

چه عالی ولی کارت شوهر دست آدمه یه طوری میشه خرج میکنه😄بهش اس ام اس میاد