2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۱۷۰ خوبه😋عن داداشم ۱۷۲باید منم بهش برسم  بعدشم وقتی قدت بلند ترباشه بعدا که چاق شی خیلی مع ...

خب پسرودختر فرق دارن

قدهم سلیقه ایه ان شاءلله بهش برسی

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
عن داداش همون زن داداشه دختره😅

😐نگو اینجوری بهش

از راه حسودی بلند نمیشیا😄

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
چی بگم والله

شوهرم خیلی خرپوف میکنه اگه پیش ما بخوابه پسرم صدبار بیدارمیشه ازصداش اگه من برم پیشش پسرم کوچولوا هیجده ماهشه پاشه ببینه نیستم میترسه مجبوری انقد پیش شوهرم هستم خوابش ببره بعد میام تو اتاق خونمونم تک خوابه وگرنه عادت میدادم پسرمو تو اتاقش بخوابه بعد دوسال تایکم بزرگترشه به روال برگردیم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
وای یک عجوبه ایه که نگو خدابه داداشم صبر بده نمیدونم چراتحملش میکنه یعنی کاراش رو ببینی😑

خب عشقشه

هرکسی عشقشو دوسداره

نه گلم زندگی واقعیه داستان که نیست داداشمم خسته است ولی برای بچه اشه که کاری نمیکنه

خدا ان شاءلله عشق الهیشو بین برادرتون و همسرش بیشتر و پایدار کنه💚💚