2777
2789
عنوان

قدم خیر نوزاد

2124 بازدید | 22 پست

دوستان من خیلی ناراحتم...همش ۵ روزه ک زاییدم همیشه انتظار داشتم ک بچم وقتی بدنیا بیاد قدمش خیلی خیره برا همین تو کل دوره بارداریم خیلی قران و دعا خوندم و همیشه فکر مثبت میکردم ک قدم خوش قدمه...ولی اصلا ایطور نیس از وقتی بدنیا اومد شوهرم حتی مغازشو باز نکرد و یه قرون کار نکرد...همون روز تولدش تو طایفه دعوا ناموسی شد ک بخاطر ترس از اینکه مبادا اتفاقی بیفته مغازشو بست و اعصابش خیلی داغونه اینم بگم ک دعوا مسببش ما نیستیم یکی از فامیلای درجه یک هست ولی چون پدر شوهرم شیخه ب ما هم آسیب رسوند...و من خیییییلی ناراحتم..حتی دوس دارم گریه کنم وقتی میبینم شوهرم ناراحته و دستش خالی چون تا حالا پیش نیومده...پس چطور میگن بچه روزیشو با خودش میاره؟کفر نمیگم ولی واقعا بهم فشار اومده و نمیدونم با کی حرف بزنم...لطفا یه چیزی بگید ک من آروم بشم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مزخرفات چیه که میگی البته استارتر ببخش ها ولی فک کنم افسرده کرفتی نمیدونی چی میگی بچه ۵ روز چه ربطی داره اخه شکر کن سلام تو بغلت همین بزرگترین شانس زندگیت خیر وبرکت روزیشو تو اینده میبینی

تو که قران میخونی چراااا

حل میشه

شاید داری امتحان میشی

بگو اسم خدا رو بیاره بره کار کنه

ان شالله میگذره این سختی ها

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

این فکرات بخاطر زایمانه 

منم داشتم افسردگی میگرفتم 

این مشکلات حل میشه همیشگی ک نیست اصلا بهش فکر نکن رو شیرتم تاثیر میذاره گنا داره بچت اذیت میشه 

صبور باش عزیزم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

اگه ۵روز دیگ شوهرت مغازه رو باز کرد جای این چندروز ک‌مغازه نبود ۲برابر درامد در بیاره خودت و بابت این حرفت میبخشی؟؟؟

اگه این چندروز مغازه رو باز میکرد پولم‌میاورد ولی دعوا میشد و یکی این وسط یچیزیش میشد چی؟؟؟ 

همیشه شکر کن حکمتی تو کار خدای مهربونمون هست...

قدم‌ فندوقتم مبارک باشه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

صبر داشته باش 

یه شبه ک نمیشه 

خدا کارارو درست مکنه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

آخی چقد دلم برا نی نی سوخت.چطور دلت میاد اخلاق بد بقیه رو به بدنیا اومدن یه فرشته ی پاک و معصوم نسبت بدی.به چشاش نگاه کن به نفس کشیدنش دقت کن،دلت میاد؟  باید هر ثانیه خداروشکر کنی برا داشتنش..میدونی همین الان همین امشب که این تاپیکو زدی چند نفر بخاطر مادر نشدنشون با چشم گریون خابیدن و چند نفر خاب ندارن از فکر و خیالش؟ فقط بگو الهی شکر❤

فقط به این فکر کن که وقتی تو شکمت بود استرس داشتی که وای نکنه. بچم.....  باشه و ناقص و....  بعدش نگاش کن ببین سالمه سالمه ببین داریش بعد بگو خدایا شکرت.  

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

میدونی من حتی پول بیمارستان نداشتم پول پوشک نداشتم قدم بچرو قبول ندارم این تلاشه که مردم بعد بچه بیشترش میکنن چون مسولیت جدید به عهدشونه همین باعث روزی میشه

خدارو شکر کم کم شرایط ما هم رو روال افتاد و همه چی درست شد نه از قدم بچه از تلاش شبانه روزی شوهرم و قناعت خودم

این خرافاتو بزار کنار گلم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design