الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوزن خیلی کوچولو و ظریف داره.داخل پوست تزریق میشه.تو بازو یا دور ناف یا روی رون.مثل مداد میگیری دستت تزریق میکنی مستقیم یا ۴۵درجه.سرچ کن آپارات و یو تیوب آموزش زیاده
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
نتیجه هم گرفتی عزیزم؟چرا باید ای وی اف انجام بدین ؟هزینش چقد شد؟کجا انجام دادین؟
نه.دفعه اول که بعد انتقال جنین به ۴روز نکشیده یهو پ شدم...من هم تنبلی تخمدان دارم هم سقط مکررم.سنمم شده ۳۰..دفعه اول مرکز دولتی با دکتر اشرفی که از بنیانگذارای رویان..دفعه دومم که الان در حال سپری کردنش هستم ۶تا جنین فریز دارم بیمارستان بهمن با دکتر عارفی
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم