2777
2789
هرچی رسم و رسوم تو یه شهر بیشتر باشه از جامعه عقب تر و پایین تر

واقعا خیلی بده اینجوری کسی که نداره سخته چون بایدیه خیلی تجملاتیه که یه عطر واسه دوماد میخرن یه میلیون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه فک و فامیل میان بیمارستان؟😶😐😑 با اتوبوس میان؟😕

به نکته ظریفی اشاره کردی گلم

خخخخخخخخخ

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

چه پر دردسرههههه بابا،واس ما رسمه که فقط پدر مادر خواهر و برادر ۲ طف بیان بعد زایمان ،بعدش میشه دهه بچه که ناهار میدیم ولی فامیلا همه طلا میزنن همین.

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

مگه ی بیچاره ای زاییده بدهکار کل شهره ؟ خیلی عجیب بود برام...ما فقط زنای فامیل که باهم رفت و آمد داریم و دوستای نزدیک میان دیدن بچه اونم زود میرن مثلا نیم ساعت میشینن و کادو پول میارن نزدیکا ۲۰۰ تومن یا صد تومن دورترا پنجاه تومن ...البته اختیاریه توقعی کسی نداره 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
تجملات زایمان توشهرما خیلی زیاده تزئینات اتاق زایمان تخت بیمارستان فیلمبرداری وکلیپ بچه🙄

مال ما ایناهم هس تازگیا مد شده جشن تعیین جنسیتم باید بگیرن مشکل شهرما بایدیه وگرنه هرکی هرچی دوس داری انجام بده 

مال ما ایناهم هس تازگیا مد شده جشن تعیین جنسیتم باید بگیرن مشکل شهرما بایدیه وگرنه هرکی هرچی دوس دار ...

من حتی اگه تو شهر شما هم بودم بازم هیچکدومو انجام نمیدادم هر کی ام میگفت میگفتم این رسما بیخودیه و دیگه باید وربیفته ...من نه گفتم کسی بیاد سیسمونیمو ببینه نه گفتم کسی بیاد جهیزیمو ببینه...ج همه هم ی جمله:من از چشم و همچشمی متنفرم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
فقط اون قسمتش که هرکی زودتر به پدر بچه خبر بده مژده گونی طلا میگیره از پدر بچه    فک کنم ی ...

منم یهو خندم گرفت هول میشن که کی بره بگه چند تا سر شکسته میشه 😂😂😂سر قیمه نذری دعوا میشه طلا فک کنم کشته بده 

من حتی اگه تو شهر شما هم بودم بازم هیچکدومو انجام نمیدادم هر کی ام میگفت میگفتم این رسما بیخودیه و د ...

منم نزاشتم جهیزیمو کسی ببینه و جواب همه رو دادم ولی شهرما کوچیکه و نمیشه حرف یکی دوتا نیس هزار نفره