2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 65 پست

طرف میلیاردر میشه با عجله میاد خونه میگه خانوم پولدار شدم وسایلتو جمع کن چمدونتو ببند!  زنش با هیجان میگه: دبى یا پاریس؟ 😃 میگه: نمیدونم مهریه تو بگیر هر جا میرى برو فقط دیگه نبینمت! 😁😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در زمان های قدیم آورده اند که ...

سه تا خانم به اسم های  شمسی خانم .اقدس خانم،نیم تاج خانم 

اینا دور هم جمع میشن و میگن شب جمعه چیه چرا ما نداریم پس ؟

بین خودشون قرار میزارن وقتی میرن خونه به شوهراشون بگن وای بدنت چه سرده بیا گرمت کنم 

خلاصه 

شب اول شمسی خانم میره و به شوهرش میگه عباس آقا بدنت چه سرده بیا گرمت کنم و ‌.....

صبح میاد تعریف میکنه 

شب دوم نیم تاج خانم میره و میگه اصغر آقا بدنت چه سرده بیا گرمت کنم و ....

شب سوم اقدس خانم میره خونه به شوهرش میگه ممد آقا چرا شما بدنت مثل اصغر آقا و عباس آقا سرد نیست که گرمت کنم ؟

خلاصه چند روز میگذره و از اقدس خانم خبری نمیشه دوستاشم میگن نگاه چه بهش خودش گذشته خبری نیست ازش 

اما کم کم نگران میشن میرن سراغش میبینن اقدس خانم دستش شکسته پاش ترک خورده چشمش کبوده 

میگت چی شده میگه هیچی فقط گفتم چرا بدنت مثل اضغر آقا و عباس آقا سرد نیست گرمت کنم اونم گفت تو چجور  بدن اونا سرد و گرمش کردی ؟و کتکم زد😐

نکته اخلاقی :

هر هدفی که بین دوستان یا نی نی سایت میشه رو پیش شوهراتون نگین 😐

ی روز ی یارو میره 20سوالی جوابو بهش میرسونن میگن خیاره زود نگو تابلو نشه یارو میپرسه تو جیب جا میشه میگن ن میگه ماشاالله عجب خیار گنده ای

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد
ی روز ی یارو میره 20سوالی جوابو بهش میرسونن میگن خیاره زود نگو تابلو نشه یارو میپرسه تو جیب جا میشه ...

😂😂😂😂😂😂😂

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉